English instagram, celebrities, sporstmen, instagram on yout page

 
 

@riskiapeu - Riski Ade Putra Utama

Jurusan kami ya kesini, bukan berarti kami tak mampu menembus ptn lain. Buktinya kami mampu kirim lulusan kami sampai timur tengah dengan jalur beasiswa. #MAK #Univ #Kamihebat

Jurusan kami ya kesini, bukan berarti kami tak mampu menembus ptn lain. Buktinya kami mampu kirim lulusan kami sampai timur tengah dengan jalur beasiswa. #MAK #Univ #Kamihebat

3 1

Filtr: Normal

Comment
People who like this
 

2014-04-19 02:45:52

@merylandmak - MnM

#dance #dress #dancingabc #dancingwiththestars #ballroom #brother #bro #mak #meryl #ballroom #hug #kissme #kiss #love #red #white #usa #skate #tumblr #tumblrgirl #twitter #mtv #ellen #maks #follow #feet

#dance #dress #dancingabc #dancingwiththestars #ballroom #brother #bro  #mak #meryl  #ballroom #hug #kissme #kiss #love #red #white #usa #skate #tumblr #tumblrgirl #twitter #mtv #ellen #maks #follow #feet

8 2

Filtr: Normal

Comment
 

2014-04-19 02:45:06

@bela_strong - Isabela Lima

NuuuuuuuNes :4 '#CabeloPreto#sem#mak#noite#Brazil#sexta#feriado#cansada#tardeno#Vilalobos#Dor#de#Cabeça#quarto#bijos#bico#baay

NuuuuuuuNes :4 '#CabeloPreto#sem#mak#noite#Brazil#sexta#feriado#cansada#tardeno#Vilalobos#Dor#de#Cabeça#quarto#bijos#bico#baay

3 0

Filtr: Amaro

 
 

2014-04-19 02:34:00

@paulapaturzo - Paula

#maria #pilar #mak #tiraw #prev

#maria #pilar #mak #tiraw #prev

0 0

Filtr: Rise

 
 

2014-04-19 02:32:28

@ellanycarvalho9 - Ellany Carvalho

#mak #amo

#mak #amo

5 0

Filtr: Earlybird

 
Tags
 

2014-04-19 01:51:31

@babyarzeni95 - Syahirah Arzeni

#throwback #yesterday #180414 #out #with #mak #CM #OOTD :)

#throwback #yesterday #180414 #out #with #mak #CM #OOTD :)

6 0

Filtr: Amaro

 
 

2014-04-19 01:37:58

@roccogen19 - Rocco Paolo Gentile Leal

#isa15años #mak

#isa15años #mak

0 0

Filtr: Sierra

 
 

2014-04-19 01:33:25

@merylandmak - MnM

#dance #dress #dancingabc #dancingwiththestars #ballroom #brother #bro #mak #meryl #ballroom #hug #kissme #kiss #love #red #white #usa #skate #tumblr #tumblrgirl #twitter #mtv #ellen #maks #follow #feet #roadtrip

#dance #dress #dancingabc #dancingwiththestars #ballroom #brother #bro  #mak #meryl  #ballroom #hug #kissme #kiss #love #red #white #usa #skate #tumblr #tumblrgirl #twitter #mtv #ellen #maks #follow #feet #roadtrip

17 1

Filtr: Normal

Comment
 

2014-04-19 01:21:04

@iza_zhaty - Nur Al Izzati Sabli

Celik mate tengok ade mesej daripade #mak . Mak ingat arini #umur saye dah #meningkat . :'( Thank you mak . #LOVEYOUSOMUCH

Celik mate tengok ade mesej daripade #mak . Mak ingat arini #umur saye dah #meningkat . :'( Thank you mak . #LOVEYOUSOMUCH

6 0

Filtr: Unknown

 
 

2014-04-19 01:03:05

@zafirahulat - PemilikulatPelangi&stitch

Aiman Rusyaidi.. Kecik sgt budak nih la aku rasa.. Hehe Hmm Macam mana dia boleh membesar tanpa kasih sayang seorang ibu.. Hanya dibesarkan dengan kasih sayang ayah.........!!! Kami tya mna ibu.. Dia jawab..ibu dah meninggal..(buat2 cool) Tiba time makan.. Kami tya ayah masak sedap x.. Dia jawab sedap.. Kami tya masak ape.. Dia jawab ayah masak sardin.. Ermm.. #kuatnya #dia #boleh #ke #aku #jadi #macam #dia?? #untungnya #dia #ayah #dia #polis. #dia #kata #dia #dengan #kembar #and #abang #dia #dah #diajar #berdikari #dari #kecik #lagi #sedih #memang #ingat #mak!

Aiman Rusyaidi..
Kecik sgt budak nih la aku rasa..
Hehe
Hmm
Macam mana dia boleh membesar tanpa kasih sayang seorang ibu..
Hanya dibesarkan dengan kasih sayang ayah.........!!!
Kami tya mna ibu..
Dia jawab..ibu dah meninggal..(buat2 cool)
Tiba time makan..
Kami tya ayah masak sedap x..
Dia jawab sedap..
Kami tya masak ape..
Dia jawab ayah masak sardin..
Ermm.. #kuatnya #dia #boleh #ke #aku #jadi #macam #dia?? #untungnya #dia #ayah #dia #polis.
#dia #kata #dia #dengan #kembar #and #abang #dia #dah #diajar #berdikari #dari #kecik #lagi 
#sedih
#memang #ingat #mak!

19 1

Filtr: Normal

Comment
  • @zafirahulat (2 h)
    Japp..aiman ke aminn ke?? Tapi nama rusyaidi tu lagi aku berminat..heeee
     
 

2014-04-19 00:41:22

@__futuremrshernandez__ - Dominique Tailfeathers

Best MUTHA FLIPIN night of my life!! 👍 🎤 #haystak #mak #million #STAK #walkingtalltour #joesgrotto #april3rd #phoenix #AZ

Best MUTHA FLIPIN night of my life!! 👍 🎤
#haystak #mak #million #STAK #walkingtalltour #joesgrotto #april3rd #phoenix #AZ

5 1

Filtr: Sierra

Comment
 

2014-04-18 23:08:32

@karinadejworek - Karina Dejworek

#Swieta#chill#standard#Mak#Subway#Kato#city#night#pijcie#w#parku#gdzie#jak#sie#Pozniej#okazuje#chodzi#straz#miejska#phehhe#grunt#to#miec#szczescie

#Swieta#chill#standard#Mak#Subway#Kato#city#night#pijcie#w#parku#gdzie#jak#sie#Pozniej#okazuje#chodzi#straz#miejska#phehhe#grunt#to#miec#szczescie

6 0

Filtr: Sutro

 
People who like this
 

2014-04-18 22:31:25

@djdrummer86 - alex harrison

Tagged up a tree on my camping trip. @m1ke63 @admiller24 @codyloher

Tagged up a tree on my camping trip. @m1ke63  @admiller24  @codyloher

8 1

Filtr: X-Pro II

Comment
Tags
 

2014-04-18 21:34:19

@shooo104 - shoshoع

#mak

#mak

49 2

Filtr: Normal

Comment
  • @ireem_18 (6 h)
    وبالعافية 💖
     
  • @shooo104 (6 h)
    @ireem_18 هههههههههههههه يعافيك
     
Tags
 

2014-04-18 19:52:24

@xchiisorii - Graciie

I still can't believe I won this. Thank you #JJCC for picking me!!!! <333 #SimBa #Eco #Eddy #Mak #SanCheong #DoubleJC #JackieChanJointCulture #jackiejackiechanchan ;)

I still can't believe I won this. Thank you #JJCC for picking me!!!! <333 #SimBa #Eco #Eddy #Mak #SanCheong #DoubleJC #JackieChanJointCulture #jackiejackiechanchan ;)

21 12

Filtr: Normal

Comment
 

2014-04-18 19:50:17

@pasha_li - Pasha LI

Поставили новую игрушку в графине:)) #fun #work #me #mak #live

Поставили новую игрушку в графине:))
#fun #work #me #mak #live

8 0

Filtr: Normal

 
 

2014-04-18 19:47:54

@_inga_juszczak - Inga Juszczak

#drajv #trip #kakolewo #leszno #mak #freitag #piatek #inga #polishgirl

#drajv #trip #kakolewo #leszno #mak #freitag #piatek #inga #polishgirl

20 0

Filtr: X-Pro II

 
People who like this
 

2014-04-18 19:27:01

@karinabatsmanova - Карэн

#good #liampayne #pink #mak

#good #liampayne #pink #mak

16 0

Filtr: Amaro

 
 

2014-04-18 19:19:41

@cllaudieee - Klaudia Plewińska✖✖✖

Zaczynamy sezon👌🍦☀ #spring #sunny #day #oh #love #icecream #mak #lodz #polishgirl #indie

Zaczynamy sezon👌🍦☀ #spring #sunny #day #oh #love #icecream #mak #lodz #polishgirl #indie

38 0

Filtr: Normal

 
 

2014-04-18 18:02:40

@mifufupl - Joanna Jankowska

#bułeczki #mak ta obsypana od serca, jest roboty Marcelka #bake #mniam

#bułeczki #mak ta obsypana od serca, jest roboty Marcelka #bake #mniam

6 0

Filtr: Valencia

 
 

2014-04-18 17:48:27

@baby_hotsellerlicious - baby hotsellerlicious

ASSALAMUALAIKUM... . KEPADA IBU-IBU YANG BERMINAT DENGAN BBQ & STEAMBOAT GRILL NI BOLEH WASAP SAYA 012-233 2482 LAJU-LAJU... . STOK TERHAD YE PUAN-PUAN.... . PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT SEHINGGA HARI AHAD 20 APRIL 2014 SAHAJA... #bbqgrill #steamboat #bbq #barbeque #igbizmalaysia #igshoponline #igshopmalaysia #igmalaysia #bazaarpaknil #terhangatdipasaran #terlajaklaris #visitmyig #igonlinemalaysia #igonline #mama #mom #mummy #mak #ibu #surirumah #masak #memasak

ASSALAMUALAIKUM...
.
KEPADA IBU-IBU YANG BERMINAT DENGAN BBQ & STEAMBOAT GRILL NI BOLEH WASAP SAYA 012-233 2482 LAJU-LAJU...
.
STOK TERHAD YE PUAN-PUAN....
.
PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT SEHINGGA HARI AHAD 20 APRIL 2014 SAHAJA...
#bbqgrill #steamboat #bbq #barbeque #igbizmalaysia #igshoponline #igshopmalaysia #igmalaysia #bazaarpaknil #terhangatdipasaran #terlajaklaris #visitmyig #igonlinemalaysia #igonline #mama #mom #mummy #mak #ibu #surirumah #masak #memasak

11 0

Filtr: Normal

 
 

2014-04-18 17:47:41

@minottaurek - Ola Stankiewicz

#big#mak#z#wariatami#na#ryneczku

#big#mak#z#wariatami#na#ryneczku

9 0

Filtr: Valencia

 
 

2014-04-18 17:45:00

@olkaaaa95 - Aleksandra Milczarek

#mak#kutno

#mak#kutno

26 0

Filtr: Amaro

 
Tags
 

2014-04-18 17:41:11

@emyliasuzana - Emylia Suzana

##mak saya yea...^_^

##mak saya yea...^_^

5 0

Filtr: Hudson

 
Tags
 

2014-04-18 17:35:08

@nieslaila - Anis

Bismillahirrahmannirahim, Assalammualaikum semua. Jadi hari ni dah masuk 19/4/2014 and today is my beloved Mother's birthday. Mak, I wanna wish you a happy birthday yang ke 53 tahun! Anis selalu doakan yang terbaik untuk mak, especially your kesihatan dan kesejahteraan mak. Mak memang seorang ibu dan wanita yang paling tabah dan berani menempuh segala cabaran dalam hidup mak dan membesarkan 7 orang anak on your own. We really appreciate for what you have gave us all this while, you always think about others first then you will think about yourself. Anis just nak mak tahu, no one could ever understand me like u always do & no one can replace you Mom!! Sekali lagi, anis bersyukur sebab Allah kurniakan ibu seperti Mak. I love you so much mak! We will always stick with you mom! Stay flawless and looks young mak!!! Anis sayang mak sangat2!!! #herbirthday #myfirstpreciousinlife #mak #strongest #woman #in #the #world ♥♡♥♡♥♥ mmmmmuaaahhh!!

Bismillahirrahmannirahim, Assalammualaikum semua. Jadi hari ni dah masuk 19/4/2014 and today is my beloved Mother's birthday. Mak, I wanna wish you a happy birthday yang ke 53 tahun! Anis selalu doakan yang terbaik untuk mak, especially your kesihatan dan kesejahteraan mak. Mak memang seorang ibu dan wanita yang paling tabah dan berani menempuh segala cabaran dalam hidup mak dan membesarkan 7 orang anak on your own. We really appreciate for what you have gave us all this while, you always think about others first then you will think about yourself. Anis just nak mak tahu, no one could ever understand me like u always do & no one can replace you Mom!! Sekali lagi, anis bersyukur  sebab Allah kurniakan ibu seperti Mak. I love you so much mak! We will always stick with you mom! Stay flawless and looks young mak!!! Anis sayang mak sangat2!!! #herbirthday #myfirstpreciousinlife #mak #strongest #woman #in #the #world ♥♡♥♡♥♥ mmmmmuaaahhh!!

26 5

Filtr: Sierra

Comment
  • Babe... ckp happy birthday kat mak kau untuk aku ehh
     
  • @fazmierawr (9 h)
    Happy birthday tokla! :)
     
  • @nieslaila (9 h)
    @miminursyamimi @fazmierawr she said thank youuu!
     
  • @nurul_ahkma (9 h)
    Happy birthday auntie laila syg...smga sentiasa di rahmati olehNYA. ;) luv u.muaah.
     
  • @nieslaila (9 h)
    @nurul_ahkma mak kata thank you thank you kak nurul dear, love you too!! Muah muah!
     
 

2014-04-18 17:26:55

@caro_picture - Karolina Ś

Długa droga do domu #polkowice #McFlurry #mak #do #wschowy #city #Wschowa #happy #szama

Długa droga do domu #polkowice #McFlurry #mak #do #wschowy #city #Wschowa #happy #szama

6 0

Filtr: Rise

 
People who like this
 

2014-04-18 17:21:29

@babyarzeni95 - Syahirah Arzeni

#throwback #OOTD #today #out #with #mak #CM :)

#throwback #OOTD #today #out #with #mak #CM :)

15 1

Filtr: Lo-fi

Comment
 

2014-04-18 17:14:28

@pani_ola - pani_ola

SINSAY#MAK#DZIEWCZYNY

SINSAY#MAK#DZIEWCZYNY

13 2

Filtr: X-Pro II

Comment
 

2014-04-18 17:12:09

@aziean_hanim - aziean_hanim

##assaLamMualaiKum...saLam Jumaat & SelamaT menuJu ke Destinasi.... p/s:...masih jauh lg #perjaLanan ku...

##assaLamMualaiKum...saLam Jumaat & SelamaT menuJu ke Destinasi....
p/s:...masih jauh lg #perjaLanan ku...

69 27

Filtr: Normal

Comment
  • @norjeha_jie (19 h)
    @aziean_hanim..kita x pndaii sgt gitu2 jer hihiii..
     
  • @aziean_hanim (18 h)
    @dya_amelia jom ke destinasi ke seterusnya....#umah mak Tok....#destinasi Terrrbaikkk##tak tau #nak p mana dah#pimai pimai #dok tang tuu jugak#hihihi
     
  • @dya_amelia (18 h)
    Jaoh betoi perjalanan..masuk tol sp utagha kuaq kot sp selatan..meh sungai layaq @aziean_hanim
     
  • @aziean_hanim (18 h)
    hahaha @dya_amelia x payah p kot # tol # kot #titi semeling pun bleh....pas tu jmpa kat tnjung Dawai tuudia, dia mai merapu dah. ..huah3...ehemehem kembali kpd yg asaL....#seLamaT beristirehat....
     
  • @noorainnurdin (18 h)
    Tlg like pic di -> #wawanvansslayz_
     
  • Show more comments
     
 

2014-04-18 04:30:00

@sarimaemma - sarimaemma

Mak adik#kesayangan ku#walaupn sllu gdoh dgan adik tapi mak pesan#adik beradik x boleh gdoh#mak ade adik dgan kakak je😫# jgn nakal2#sayang mak sayang adik#😘😘😘😘😘

Mak adik#kesayangan ku#walaupn sllu gdoh dgan adik tapi mak pesan#adik beradik x boleh gdoh#mak ade adik dgan kakak je😫# jgn nakal2#sayang mak sayang adik#😘😘😘😘😘

22 0

Filtr: Normal

 
 

2014-04-18 16:55:38