English instagram, celebrities, sporstmen, instagram on yout page

 
 

@rausyanfikripurvidianto2 - Rausyan Fikri Purvidianto

Jihad Assani Ibnu Purvidianto #wpap #wpap.design #art #colours #youngbrother #adik #vector #ThisisMyArt #Pictryn

Jihad Assani Ibnu Purvidianto #wpap #wpap.design #art #colours #youngbrother #adik #vector #ThisisMyArt #Pictryn

0 0

Filtr: Hefe

 
 

2014-10-26 00:50:28

@meirika1 - Meirika

#hidupsehat#jogging#with#nene#adik👯

#hidupsehat#jogging#with#nene#adik👯

19 1

Filtr: Normal

Comment
 

2014-10-26 00:46:41

@evitadayanti - Evita Dayanti

Happy#birthday#adik#laki-laki#ku#sematawayang#semoga#segala#sesuatu#yg#baik#melimpah#ke#kamu#😘👦💋🍰🎊🎈🎉🍰🍻💕#amin🙊#We#love#you😘💕

Happy#birthday#adik#laki-laki#ku#sematawayang#semoga#segala#sesuatu#yg#baik#melimpah#ke#kamu#😘👦💋🍰🎊🎈🎉🍰🍻💕#amin🙊#We#love#you😘💕

1 0

Filtr: Normal

 
People who like this
 

2014-10-25 21:07:46

@eldre_stalker - 💎Eldre 1Budiman💎

#airiel #adik #engkaudahkenape

#airiel #adik #engkaudahkenape

1 0

Filtr: Normal

 
People who like this
 

2014-10-25 20:49:00

@rdjalandoni - RD Jalandoni

Tenenenenen. My mentor and my idol. #adik #puyat #urat #topak #panes @perairo_ferrero

Tenenenenen. My mentor and my idol. #adik #puyat #urat #topak #panes @perairo_ferrero

3 0

Filtr: Valencia

 
People who like this
 

2014-10-25 19:35:48

@aieyum_aieniera - Hazelnut_Red

Trowback with my lovely adopted sister fara shuhada..hidup ini memang penuh dengan dugaan..kita sebagai hamba harus tabah dan sabar ye adik..✔♡♡ #missthemoment#timebirthday#adik #16.8.14 ✔this memory can't me forget in mylife #hazelnut_sis #sayangadik♡♡

Trowback with my lovely adopted sister fara shuhada..hidup ini memang penuh dengan dugaan..kita sebagai hamba harus tabah dan sabar ye adik..✔♡♡
#missthemoment#timebirthday#adik
#16.8.14 ✔this memory can't me forget in mylife
#hazelnut_sis
#sayangadik♡♡

10 0

Filtr: Normal

 
 

2014-10-25 19:36:09

@im.yu.yu.me - Carl V

With the kiddo.. Snapchat me: carl-v #INC #adik

With the kiddo..
Snapchat me: carl-v
#INC #adik

7 1

Filtr: Normal

Comment
  • @jeezzuus (5 h)
    Lupet ng pose nyo bro 😂 @im.yu.yu.me
     
Tags
 

2014-10-25 19:25:24

@rockelly02 - Raquii ⚓️

a must have 👑💅👠🎀🌂💄💋❤️ #benefit #itsagirlthing #kikaykit #smalldetails #freshlook

a must have 👑💅👠🎀🌂💄💋❤️ #benefit #itsagirlthing #kikaykit #smalldetails #freshlook

4 2

Filtr: Rise

Comment
  • @ynamowh (6 h)
    Porefessional tsaka blush on lang saken. Hehe
     
  • @rockelly02 (5 h)
    walang blush on dyan Lol :) pang contour ko yung #hoola #adik
     
 

2014-10-24 18:38:20

@safnizam - safnizam

#Renungan#kata kata hikmah#nasihat#adik beradik#keluarga#islam#

#Renungan#kata kata hikmah#nasihat#adik beradik#keluarga#islam#

1 0

Filtr: X-Pro II

 
People who like this
 

2014-10-25 18:50:23

@njer_bee - • a k u s a k u r a •

Once upon a time. a moment in #taiping wif #adik lil #brother • a k u s a k u r a •

Once upon a time. a moment in #taiping wif #adik lil #brother • a k u s a k u r a •

1 0

Filtr: Sutro

 
People who like this
 

2014-10-25 18:42:57

@jehanshrif - jehanshrif

🎊Kekadang, aku tak tau nak cakap camne kat kau. 💞Aku tak tau camne aku nak terangkan segala galanya kat kau. ❤Aku tau kau banyak Kali disakiti olehku. 💋Kau kuat bukan sebab aku. 🎉Kau seorang yang tabah. Seorang yang setia. 😻Memang betul beruntung sape yg dapat kau. 👰Kau pandai ceriakan orang lain walaupon kau sendiri kecewa. 😹Kau seorang yang tersangatlah cekal. 🙈Pandai berdikari. 👉Pandai ambik hati orang 👈Pandai jaga hati orang. 🐱Pandai bergaya. 😘Pandai uruskan diri. 😎Bagi aku kau manusia yang sempurna. 🙊Aku sendiri tak tau camne nak ucapkan maaf sebab aku bnyak buat salah kat kau. 🙉Dan aku tak tau camne nak ucapkan terimakasih kat kau sebab 👯kau tak pernah kecewakan aku, 👼Kau selalu buat aku tersenyum. 👱Kau lah yg selalu ceriakan hari hari aku. 💇Gembira aku dapat kenal kau. 👭Dari kecil sampai besar kita bersama. 💟For that moment when I lost you, I will regret because you are someone that I would care and love you. ✊ Soo I don't want lose you for second time because I don't know what will happen to me when you not with me anymore. ✌Walau hanya terpisah Dari segi jarak, bagi aku tiada apa yg mngubah kita melainkan semuanya kehendak Tuhan yang Maha Kuasa. 👍Ape ape yg terjadi kat aku, Aku nak kau tahu yg aku selalu rindukan kau, Dan aku sayang kan kau. 👌Jaga diri kau dimana kau berada . 💖Berusaha untuk kejayaan diri sendiri. 💕Aku sayang kau dik. 💞 #jehanshrif #jihahmylovelylilsis #adik #kesayangan #manjung #anggap #sebagai #adikberadik #adikandung

🎊Kekadang, aku tak tau nak cakap camne kat kau. 💞Aku tak tau camne aku nak terangkan segala galanya kat kau. ❤Aku tau kau banyak Kali disakiti olehku. 💋Kau kuat bukan sebab aku.
🎉Kau seorang yang tabah.
Seorang yang setia.
😻Memang betul beruntung sape yg dapat kau.
👰Kau pandai ceriakan orang lain walaupon kau sendiri kecewa.
😹Kau seorang yang tersangatlah cekal.
🙈Pandai berdikari.
👉Pandai ambik hati orang 👈Pandai jaga hati orang.
🐱Pandai bergaya.
😘Pandai uruskan diri.
😎Bagi aku kau manusia yang sempurna.
🙊Aku sendiri tak tau camne nak ucapkan maaf sebab aku bnyak buat salah kat kau.
🙉Dan aku tak tau camne nak ucapkan terimakasih kat kau sebab 👯kau tak pernah kecewakan aku, 👼Kau selalu buat aku tersenyum.
👱Kau lah yg selalu ceriakan hari hari aku.
💇Gembira aku dapat kenal kau.
👭Dari kecil sampai besar kita bersama.
💟For that moment when I lost you, I will regret because you are someone that I would care and love you.
✊ Soo I don't want lose you for second time because I don't know what will happen to me when you not with me anymore.
✌Walau hanya terpisah Dari segi jarak, bagi aku tiada apa yg mngubah kita melainkan semuanya kehendak Tuhan yang Maha Kuasa. 👍Ape ape yg terjadi kat aku, 
Aku nak kau tahu yg aku selalu rindukan kau,
Dan aku sayang kan kau.
👌Jaga diri kau dimana kau berada .
💖Berusaha untuk kejayaan diri sendiri.
💕Aku sayang kau dik. 💞
#jehanshrif #jihahmylovelylilsis #adik #kesayangan #manjung #anggap #sebagai #adikberadik #adikandung

26 0

Filtr: Normal

 
People who like this
 

2014-10-25 18:24:27

@muhammadhafizmohd5883 - muhammadhafizmohd

Adek beradik mental.... #throwback #rindu #kampung #kelantan #smkalati #semuaitam #kecuali #aku #kakpah #kaklong #kakjah #adik #apih

Adek beradik mental....
#throwback #rindu #kampung #kelantan #smkalati #semuaitam #kecuali #aku #kakpah #kaklong #kakjah #adik #apih

21 3

Filtr: Nashville

Comment
 

2014-10-25 18:21:32

@masturaahmad93 - Mastura

#MissYou #Adik #YaAllahTerharu

#MissYou
#Adik
#YaAllahTerharu

13 0

Filtr: Brannan

 
 

2014-10-25 18:21:29

@bxrbieedoll - TUΔΠ PUTERI

• GΔDIS EDISI TERHΔD • ♥ Menjadi cinta PERTΔMΔ untukmu adalah HEBΔT tetapi menjadi cinta TERΔKHIR adalah jauh lebih SEMPURNΔ ♥ #akak#adik#selfie#berdua#daebak#19#15#throwback#taken#ayien#akak#zain#saya ♥♥ jangan terlampau menilai seseorang kalau diri tu tak perfect lagi . silent is better √

• GΔDIS EDISI TERHΔD • ♥ Menjadi cinta PERTΔMΔ untukmu adalah HEBΔT tetapi menjadi cinta TERΔKHIR adalah jauh lebih SEMPURNΔ ♥ 
#akak#adik#selfie#berdua#daebak#19#15#throwback#taken#ayien#akak#zain#saya ♥♥ jangan terlampau menilai seseorang kalau diri tu tak perfect lagi . silent is better √

19 2

Filtr: Inkwell

Comment
 

2014-10-25 18:17:25

@nurulwahidahabubakar - NURUL WAHIDAH BINTI ABU BAKAR

Class tgh mlm... 👧👶 #InstaBox

Class tgh mlm... 👧👶 #InstaBox

8 1

Filtr: Amaro

Comment
 

2014-10-12 17:07:12

@nurulwahidahabubakar - NURUL WAHIDAH BINTI ABU BAKAR

Love you... kakak&adik 👧👦💋 #Muchlove #mycutie #myprincess #sibling #baby #sister #love #life #InstaBox

Love you... kakak&adik 👧👦💋
#Muchlove #mycutie #myprincess #sibling #baby #sister #love #life #InstaBox

8 1

Filtr: Sutro

Comment
  • #myhappiness #Angel #kakak #adik #NurQaireenFareesya #NurQasreenSurfina
     
 

2014-10-21 17:10:42

@mohd.zamri.5209 - Mohd Zamri

Kami buddyz..xkan terpisah haha..#tb#abang#adik#pakcik

Kami buddyz..xkan terpisah haha..#tb#abang#adik#pakcik

13 2

Filtr: Normal

Comment
 

2014-10-25 17:52:14

@diahabdullah77 - dee

Hwd..#adik kesayangan#samawa...

Hwd..#adik kesayangan#samawa...

0 0

Filtr: Normal

 
 

2014-10-25 17:41:34

@hihi_hilmawan - hilman hilmawan

Ini lah kami #act11on #misekta37 #unhas #sahabat #bapak #kakak #teman #adik #caubella

Ini lah kami #act11on #misekta37 #unhas #sahabat #bapak #kakak #teman #adik #caubella

7 1

Filtr: Normal

Comment
 

2014-10-25 17:38:20

@officiall_reescarlet - r e e

Study for final tpi entah kemanos.. #study #marine #giloss #adik #stress #insurance #blabla

Study for final tpi entah kemanos.. #study #marine #giloss #adik #stress #insurance #blabla

14 1

Filtr: Inkwell

Comment
 

2014-10-25 17:35:53

@thanarita - Julia Narita

#me#ayah#ibu#tante#adik#with#family#PT.NISSAN#tour#jungleland#InstaMagAndroid#cetar#thankyu PT NISSSN MOTOR INDONESIA ♡♡♡

#me#ayah#ibu#tante#adik#with#family#PT.NISSAN#tour#jungleland#InstaMagAndroid#cetar#thankyu PT NISSSN MOTOR INDONESIA ♡♡♡

4 0

Filtr: Normal

 
 

2014-10-25 17:04:17

@salehamardhiah - FarhaMardhiahSitiZainabSaleha

Live update..kononnnn..huhuhuhu..with SIL n Cuzzies..#Kakak#Adik#Yan#Kakwa#Kenduri#linecamera

Live update..kononnnn..huhuhuhu..with SIL n Cuzzies..#Kakak#Adik#Yan#Kakwa#Kenduri#linecamera

5 0

Filtr: Rise

 
 

2014-10-25 16:46:58

@liadinar08 - lia dinarliani

#adik dan ibuku tersayang......sayang bpk ngak ikut..#

#adik dan ibuku tersayang......sayang bpk ngak ikut..#

2 0

Filtr: Normal

 
Tags
People who like this
 

2014-09-09 14:02:18

@sehajaafarsidek - Norsiha Binti Jaafar Sidek

#kakak#adik#ipar

#kakak#adik#ipar

4 0

Filtr: Normal

 
 

2014-10-25 16:33:19

@zulfeqar_adam - Ahmad Zulfeqar

baby tua... adik bongsu yang manja..penakut.. pemalas tapi trip bujang..hahaha #lol #adik #bongsu #bro #instashot #nocrop

baby tua... adik bongsu yang manja..penakut.. pemalas tapi trip bujang..hahaha #lol #adik #bongsu #bro #instashot #nocrop

119 3

Filtr: Normal

Comment
 

2014-10-25 16:29:27

@ana_hazwany - Ana Hazwany

Lumrah#adik#kakak

Lumrah#adik#kakak

12 0

Filtr: Lo-fi

 
Tags
 

2014-10-25 16:25:08

@shazra_ara - shazra shaznim shamsudin

#tb #midsembreak #sungaipetani #kitaorg #adik-beradik #gila2 dkt rumah long ya

#tb #midsembreak 
#sungaipetani
#kitaorg #adik-beradik #gila2 dkt rumah long ya

20 0

Filtr: Normal

 
 

2014-10-25 16:16:46

@rajaeizlan - RaJa EiZlAn

Selamat malam... #adik #HanaHumaira

Selamat malam...
#adik 
#HanaHumaira

57 0

Filtr: Amaro

 
 

2014-10-25 16:07:16

@nurulachik - achik

Mereka wajah kesayangan hamba..mereka teman untk luahkan rasa hati...aku syg mereka.. gambar abah xambil,., #emak #abah #anaksedara #adik #abang2 #kakak ♥

Mereka wajah kesayangan hamba..mereka teman untk luahkan rasa hati...aku syg mereka.. gambar abah xambil,., #emak #abah #anaksedara #adik #abang2 #kakak ♥

4 0

Filtr: Normal

 
 

2014-10-25 16:02:16