English instagram, celebrities, sporstmen, instagram on yout page

 
 

Advertisement:

@cyavilla - Gerard Cyrus A. Avilla

Sarap matulog dito...Good night! #animalprint #adik

Sarap matulog dito...Good night! #animalprint #adik

0 0

Filtr: Ludwig

 
 

2015-09-01 22:33:52

Advertisement:

@nannaza - nannaza

Sebalik belakang setiap gambar posing ala-ala artis taman sri tujuh dalam gallery sendiri, ada jurugambar tetap tak bergaji. Semoga perjalanan di pontian menuju kejayaan dik. #sister #adik #bongsu #bridemaids #bridemaidsdress #jurugambar #photographer #tangkapmuat

Sebalik belakang setiap gambar posing ala-ala artis taman sri tujuh dalam gallery sendiri, ada jurugambar tetap tak bergaji.

Semoga perjalanan di pontian menuju kejayaan dik.

#sister #adik #bongsu #bridemaids #bridemaidsdress #jurugambar #photographer #tangkapmuat

3 3

Filtr: Lark

Comment
 

2015-09-01 22:21:41

@shen13_ - Sherlyn K. Lupog

Start Ber months with burning fats off! πŸ˜πŸ˜„ #cryotherapy #bodyshape #fitness #adik #fatty #fattyfatfat

Start Ber months with burning fats off! πŸ˜πŸ˜„
#cryotherapy #bodyshape #fitness #adik  #fatty  #fattyfatfat

3 0

Filtr: Clarendon

 
 

2015-09-01 21:59:34

@yeni.aulia - yeni aulia

Rindu#adik#tercinta#

Rindu#adik#tercinta#

0 0

Filtr: Normal

 
 

2015-09-01 21:58:13

@rarahajra - Rarahajra

πŸ‘Œ#adik#sarah#bahagiaitusederhana

πŸ‘Œ#adik#sarah#bahagiaitusederhana

0 0

Filtr: Normal

 
 

2015-09-01 19:56:52

@putrirejosoemarto - putri kinanti rejosoemarto

. Sedih itu kayak apa siiih ? Hem yaaa kayak gini .. Ketika tau dan ngeliat barang yg kita sayang ancur lebur dan yg ngancurinnya itu orang yg kita sayang yaitu adik kita.. Apa yg bisa kita lakukan? Gada! Udah gabisa marah, udah gatau harus ngapain pokonya.. Yaaaa.. Harus bener2 rela gamake vespa kesayangan sampe bner2 kekumpul 😒😒😒 Mudah2an dikasih rezeki buat dandanin menor yaaaa .. Ya allah sedih bgt pokonya πŸ˜₯πŸ˜₯πŸ˜₯ . #latepost #tadi #sore #vespa #kutuvespa #aku #rusak #garagara #adik #aku , #aku #sedih #banget #pengen #nangis #yaallah #vespaku #inivespaku #galau

.
Sedih itu kayak apa siiih ? 
Hem yaaa kayak gini .. Ketika tau dan ngeliat barang yg kita sayang ancur lebur dan yg ngancurinnya itu orang yg kita sayang yaitu adik kita.. Apa yg bisa kita lakukan? Gada! Udah gabisa marah, udah gatau harus ngapain pokonya.. Yaaaa.. Harus bener2 rela gamake vespa kesayangan sampe bner2 kekumpul 😒😒😒
Mudah2an dikasih rezeki buat dandanin menor yaaaa .. Ya allah sedih bgt pokonya πŸ˜₯πŸ˜₯πŸ˜₯
.
#latepost #tadi #sore #vespa #kutuvespa #aku #rusak #garagara #adik #aku , #aku #sedih #banget #pengen #nangis #yaallah #vespaku #inivespaku #galau

29 12

Filtr: Lark

Comment
 

2015-09-01 18:08:35

@megamuis - Mega Muis

#Adik yuee 😁

#Adik yuee 😁

18 0

Filtr: Normal

 
Tags
 

2015-09-01 17:58:57

@anisa_pangesti - Anisa Pangesti

Kejutan kecil untuk #adik ku @ramadhaniainurrofik .selamat telah menjadi ST #sarjanateknik #teknikindustri

Kejutan kecil untuk #adik ku @ramadhaniainurrofik .selamat telah menjadi ST #sarjanateknik  #teknikindustri

4 2

Filtr: Normal

Comment
 

2015-09-01 17:58:14

@fatinatikahnordin

okay lastΒ² untuk hari ini... tetiba mimpi si kenit ni, mungkin dah lama tak gadoh dengan dia dan mungkin juga rindu bhahaha #Awkward #Adik #PartnerInCrime πŸ‘Š

okay lastΒ² untuk hari ini... tetiba mimpi  si kenit ni, mungkin dah lama tak gadoh dengan dia dan mungkin juga rindu bhahaha #Awkward #Adik #PartnerInCrime πŸ‘Š

16 0

Filtr: Normal

 
 

2015-09-01 17:49:04

@riza_nur_anifah - Riza_nur_anifah

#adik@KOPLER#

#adik@KOPLER#

7 0

Filtr: Normal

 
Tags
 

2015-09-01 17:43:36

@beardefy - Defy Yohana Lin

Happy birthday for my little brother πŸŽ‚πŸ°πŸŽπŸŽ‰πŸŽŠ #happybirthday #little #brother #family #siblings #childhood #oldpicture #oldphoto #moment #adik #keluarga #kakakadik #masakecil #kenangan #selamatulangtahun #makeyourwish #hopeyouarehappy #29 #92 #0209 #0902 #september #jakarta #생일 #μƒμΌμΆ•ν•˜ν•΄μš”

Happy birthday for my little brother πŸŽ‚πŸ°πŸŽπŸŽ‰πŸŽŠ
#happybirthday #little #brother #family 
#siblings #childhood #oldpicture #oldphoto  #moment #adik #keluarga #kakakadik #masakecil #kenangan #selamatulangtahun #makeyourwish #hopeyouarehappy #29 #92 #0209 #0902 #september #jakarta #생일 #μƒμΌμΆ•ν•˜ν•΄μš”

7 0

Filtr: Normal

 
 

2015-09-01 17:42:38

@dimas290196 - DR (( Dimas ))

Thanks keluarga adek surya :) mksh banyak lohh kirimannya... Duhhh jd enak nih hehehe :D Petis udang + coklat cookies :") Bahan cemilan malam ini hehehe #mpkmb52 #kirimanadekkelas #thp52 #thp51 #fpik51 #ipb #love #adik #kakak #lucu

Thanks keluarga adek surya :) mksh banyak lohh kirimannya... Duhhh jd enak nih hehehe :D

Petis udang + coklat cookies :") Bahan cemilan malam ini hehehe 
#mpkmb52 #kirimanadekkelas #thp52 #thp51 #fpik51 #ipb #love #adik #kakak #lucu

35 2

Filtr: Clarendon

Comment
  • Mas, @dimas290196 petis jangan di cemil..
     
  • @dimas290196 (59 min)
    Pasti pake nasi :3 nyemilnya :3 @ardian_farizaldi
     
 

2015-09-01 17:31:46

@larasatienggar - Larasati Enggar

Selfie bersama adek sepupu ^^ #selfie #selcam #adik #sepupu #adiksepupu #sister #instapict #picsart #latepost

Selfie bersama adek sepupu ^^
#selfie #selcam #adik #sepupu #adiksepupu #sister #instapict #picsart #latepost

8 0

Filtr: Normal

 
 

2015-09-01 17:29:39

@brettooth - Cid Villaruel

New Thang! #bae #faces #bretfie #flipagram #adik #boredom

New Thang! #bae #faces #bretfie #flipagram #adik #boredom

4 0

Filtr: Normal

 
 

2015-09-01 16:50:22

@ddmarsha84 - diana_shahrul

#mama #adik #papa

#mama #adik #papa

2 0

Filtr: Normal

 
People who like this
 

2015-09-01 16:34:39

@marsya116

#Adik end mutiara hati ku ☺️😍

#Adik end mutiara hati ku ☺️😍

3 0

Filtr: Normal

 
Tags
 

2015-09-01 16:11:58

@yuniiyuness - yuniiyuness

#adik#kakak#sahabat πŸ˜™πŸ˜—

#adik#kakak#sahabat πŸ˜™πŸ˜—

19 0

Filtr: Sierra

 
 

2015-09-01 16:03:31

@abasit18 - Abdul basit

#adik

#adik

3 1

Filtr: Amaro

Comment
Tags
 

2015-09-01 15:59:50

@lindows94 - Emmanuel Lindo

Back to its formal glory #epic #haircolor #adik

Back to its formal glory
#epic #haircolor #adik

1 0

Filtr: Lark

 
People who like this
 

2015-09-01 15:58:28

@merlimilanda - MerLi MiLanda

Kita @wendiindriani @randirama77 #youngsister #youngbrother #me #siterandbrother #adik

Kita @wendiindriani @randirama77 
#youngsister #youngbrother #me #siterandbrother #adik

5 3

Filtr: Reyes

Comment
 

2015-09-01 15:58:07

@sue_lily91 - Sue Lily

Photo 1 #theshore#skytower#abah#adik#ibu#hppytogether#

Photo 1
#theshore#skytower#abah#adik#ibu#hppytogether#

6 0

Filtr: Normal

 
 

2015-09-01 15:42:07

@bahnhof.spotter - Hamburg und UmgebungπŸ“·πŸ“·πŸ’£πŸ’₯

Boit #adik #boit#adik#gfk#ghettofuckingkids#graffiti#like#liken#like4likeback#likelikelike#likethis#mΓΆrder#criminel#line#bahnhofspotterπŸ’₯

Boit #adik #boit#adik#gfk#ghettofuckingkids#graffiti#like#liken#like4likeback#likelikelike#likethis#mΓΆrder#criminel#line#bahnhofspotterπŸ’₯

43 0

Filtr: Normal

 
 

2015-09-01 15:16:12

@shahrilkamal - Aril

#ADIK BERADIK

#ADIK BERADIK

4 0

Filtr: Nashville

 
Tags
 

2015-09-01 15:01:38

@demoskitoz - Azie Zamri

HAPPY BIRTHDAY my dear Sahabat @faiesan 😘 😘 Tq 4 being my #Sahabat #adik #kakak kawan gaduh kawan suka & duka selama ni.. i doakan semoga u sekeluarga sentiasa di berkati & di rahmati oleh Allah swt.. semoga panjang umur murah rezeki & di berikan kesihatan yg baik.. aamiin.. Me love u banyak baldi je.. hehehe opcoshh me love u banyak laut 😘 😘 **saje letak gambar ni.. gambar ni, masa kita berjumpa utk kali ke-2.. masa ni kt RTM 😊😊 masa ni u bujang lg uolls 😜 #Sahabat lagu kami 😁 Kau ada dikala ku suka Dikala ku duka setiap tangisan dan juga ketawa Kau ada dikala ku perlu setia menemaniku Pegang erat tanganku bila aku jatuh Kau lah yang selalu Selalu menemaniku Mendengar kisah pahit manis Hidup ku Kau lah yang di situ Setia menunggu ku Kau lah yang satu Menjadi sahabatku Ku tahu ku kan selalu ada Pada dirimu Dan ku harap kau juga rasa begitu Kau lah yang selalu Selalu menemaniku Mendengar kisah pahit manis Hidup ku Kau lah yang di situ Setia menunggu ku Kau lah yang satu Menjadi sahabatku Kau lah yang selalu Selalu menemaniku Mendengar kisah pahit manis Hidup ku Kau lah yang di situ Setia menunggu ku Kau lah yang satu Menjadi sahabatku Sahabatku #friendship #kawankawanyangkitasuka #KesayanganMos #sahabatsampaisyurga

HAPPY BIRTHDAY my dear Sahabat @faiesan 😘 😘
Tq 4 being my #Sahabat #adik #kakak kawan gaduh kawan suka &  duka selama ni.. i doakan semoga u sekeluarga sentiasa di berkati &  di rahmati oleh Allah swt.. semoga panjang umur murah rezeki & di berikan kesihatan yg baik.. aamiin.. Me love u banyak baldi je.. hehehe opcoshh me love u banyak laut 😘 😘 **saje letak gambar ni.. gambar ni, masa kita berjumpa utk kali ke-2.. masa ni kt RTM 😊😊 masa ni u bujang lg uolls 😜

#Sahabat lagu kami 😁

Kau ada dikala ku suka
Dikala ku duka
setiap tangisan dan juga ketawa
Kau ada dikala ku perlu
setia menemaniku
Pegang erat tanganku bila aku jatuh

Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku

Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku

Ku tahu ku kan selalu ada
Pada dirimu
Dan ku harap kau juga rasa begitu

Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku

Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku

Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku

Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku

Sahabatku
#friendship #kawankawanyangkitasuka #KesayanganMos #sahabatsampaisyurga

21 8

Filtr: Normal

Comment
  • @faiesan (7 h)
    Thank you sayang ku 😘 terima kasih sebab selalu jadi kawan gaduh i. Kalau u xde ntah dengan siapa la i nak gaduh..boring jugak hidup xde kawan gaduh 5 minit lps tu baik balik..hahahha..me sayang u byk kolam renang kat bawah rumah ni je..kolam budak yg anak selalu mandi tu.. hahahaha..tipu aje...😝 thank you 😜
     
  • @demoskitoz (7 h)
    Gaduh2 manja is sweet larhh.. kdg2 tu i saje je cari gaduh dgn u... hahaha 😜 eyhh sikitnya syg u kt i 😧 @faiesan
     
  • @demoskitoz (7 h)
    hei u... sorry la.. saje je wish lambatttttttt.. sebab selalu sgt jd org 1st & last.. so tahun i wish u tgh2 ok... hahaha 😜 @faiesan
     
  • Happy birthday @faiesan 😘😘...kurusnya mos....baiiii πŸƒπŸ’¨πŸ’¨
     
  • @demoskitoz (7 h)
    hahahaha biadapp @lynndasharudin dlu kurus.. abam x suka tu kena omey2 skit.. 😜
     
  • Show more comments
     
 

2015-09-01 14:56:12

@sepanjang_hayat - MHbR

Semangat kemerdekaan betol budak kecik nie.. Haha.. Ada persembahan katenyee kat sekolah.. Kasi selfie 1 kali.. #adik #merdeka #sekinchan #instapicture #instahayat #instasize

Semangat kemerdekaan betol budak kecik nie.. Haha.. Ada persembahan katenyee kat sekolah.. Kasi selfie 1 kali.. #adik #merdeka #sekinchan #instapicture #instahayat #instasize

17 0

Filtr: Normal

 
 

2015-09-01 14:50:05

@dwick14_ - Made Dwi Pratiwi

#beginilah #punya #adik #yangkurang #ajar @Laksmydewi

#beginilah #punya #adik #yangkurang #ajar @Laksmydewi

13 5

Filtr: Hefe

Comment
  • @wida25 (8 h)
    Aduhhh amu so sweet li 😍😍 @dwick14_
     
  • @dwick14_ (8 h)
    Hahaahaha iya dunkk @wida25
     
  • @wida25 (8 h)
    Tapi lebay πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜œπŸ˜œπŸ˜œ @dwick14_
     
  • @dwick14_ (8 h)
    Yaaelahhh @wida25
     
  • @wida25 (8 h)
    😜😜 @dwick14_
     
 

2015-09-01 14:35:25

@zarariff - Zara Arissa

Finally,setelah bekerja keras...yeaahhhπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ Oh my bb...nape wat muke gedik 😱😱 #adik mata sepetπŸ‘€πŸ‘€

Finally,setelah bekerja keras...yeaahhhπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ
Oh my bb...nape wat muke gedik 😱😱
#adik mata sepetπŸ‘€πŸ‘€

6 3

Filtr: Normal

Comment
  • @rusli_sky (8 h)
    Alololo.. geramnyo.. arissa oi comelnyo..
     
  • @zarariff (8 h)
    πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š uncle @rusli_sky
     
  • @rusli_sky (8 h)
    Mcm baby korea doh wat muka gitu... alahai geramnyo... aish..
     
Tags
 

2015-09-01 14:30:42

@oktavhya_vhya - Oktavhya02_

#adik ini lgiπŸ˜„πŸ˜š Mikha majesty chelsea

#adik ini lgiπŸ˜„πŸ˜š Mikha majesty chelsea

8 0

Filtr: Reyes

 
Tags
 

2015-09-01 13:44:14

@zhifadecosta - Zhifa Decosta

Mlm #adik

Mlm
#adik

2 0

Filtr: Lark

 
Tags
People who like this
 

2015-09-01 13:44:09

@dewisetiawati762 - DewiSetiawati

#adik kku synk

#adik kku synk

8 0

Filtr: Normal

 
Tags
People who like this
 

2015-09-01 13:43:10

Advertisement: