English instagram, celebrities, sporstmen, instagram on yout page

 
 

Advertisement:

Intan Maizura Othaman @intanmaizuraothaman

Intan Maizura Othaman intanmaizuraothaman
  • bio: "Leave some morphine at my door" πŸ’” πŸ’” πŸ’” πŸ’” πŸ’” πŸ’” πŸ’” πŸ’” πŸ’” πŸ’” #prayforrainmh370 email : [email protected] twitter : @intanmaizura80
  • number of photos: 1503
  • followed by: 33345
 

Curi tulang nak selfie jap πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… #intanselfeejapyer !! #diamondsbydiamond #dbyd #prayforrainmh370 #rainsfamilia

Curi tulang nak selfie jap πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… #intanselfeejapyer !! #diamondsbydiamond 
#dbyd 
#prayforrainmh370 
#rainsfamilia

488 25

Filter: Normal

Comment
  • @xtiamorx (58 min)
    Canteeekkknyyeeee 😍😍
     
  • @kellybeautyshop (55 min)
    Wow.. u look gojes kak
     
  • @scarlettfiqa98 (51 min)
    Cantiknye sis
     
  • @sayangsuhana (48 min)
    @intanmaizuraothaman ... Kindly share your skincare regime.. Nampak flawless, Subhanallah.. Have a great day dear.. 😊
     
  • @fidausham (47 min)
    Wow u look so cantek @intanmaizuraothaman
     
  • Show more comments
     
 

2014-11-01 05:21:38

Ready......

Ready......

611 14

Filter: Normal

Comment
 

2014-11-01 03:03:41

Nov 1st'14 It's finally ready for me to don it. Syukur Alhamdulillah... i just can't wait to share it with everyone... Today is the day, In shaa Allah #prayforrainmh370 #rainsfamilia #dbyd #diamondsbydiamond #hijabee #jubah #muslimah

Nov 1st'14

It's finally ready for me to don it. Syukur Alhamdulillah... i just can't wait to share it with everyone... Today is the day, In shaa Allah

#prayforrainmh370 
#rainsfamilia 
#dbyd
#diamondsbydiamond
#hijabee
#jubah
#muslimah

495 14

Filter: Normal

Comment
  • @aindarwisy (7 h)
    Bkak butik ke intan?semoga maju dan dimurahkn rezeki...so dmm x muhammad pas cucuk ari tu?nnt dtg klinik lg yer...β™₯β™₯
     
  • @erniederwina (6 h)
    Semoga maju jaya @intanmaizuraothaman
     
  • @moonbulan88 (5 h)
    good luck kak @intanmaizuraothaman
     
  • good luck...
     
  • Good luck kak @intanmaizuraothaman
     
  • Show more comments
     
 

2014-10-31 17:01:51

Ok...posing majalah manΔ£ga sket.. #prayforrainmh370 #rainsfamilia

Ok...posing majalah manΔ£ga sket.. #prayforrainmh370 
#rainsfamilia

934 45

Filter: Normal

Comment
 

2014-10-31 10:39:03

Goor Morning all sayang2 Muhammad.. Have a great Friday πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€ #prayforrainmh370 #rainsfamilia

Goor Morning all sayang2 Muhammad.. Have a great Friday πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€ #prayforrainmh370
#rainsfamilia

773 17

Filter: Normal

Comment
 

2014-10-31 02:24:11

Good morning all lovely aunties.. Muah2 kiss2 from Muhammad #prayforrainmh370 #rainsfamilia

Good morning all lovely aunties.. Muah2 kiss2 from Muhammad

#prayforrainmh370 
#rainsfamilia

1036 39

Filter: Normal

Comment
  • @sarralifana (2 dni)
    Bolat2 nye dia
     
  • @umitacom (2 dni)
    Alahai chubbynyaa
     
  • @umeyzai_ (2 dni)
    ergh !! nak pelokkkk muhammad laa kak @intanmaizuraothaman
     
  • @lydiamohd (2 dni)
    Comel sgt muhammad, sebijik daddy dia. @intanmaizuraothaman i kenal hazrin (Ggo), 10-11 years ago.. Al-fatihah. Semoga u n anak2 tabah.
     
  • @masmarina2102 (2 dni)
    @intanmaizuraothamanmillion muaaaahhh to Muhammad ...
     
  • Show more comments
     
 

2014-10-30 00:58:52

Can u guys see what he's eating ??? #upinipin #prayforrainmh370 #rainsfamilia

Can u guys see what he's eating ??? #upinipin
#prayforrainmh370 
#rainsfamilia

815 13

Filter: Normal

Comment
 

2014-10-29 10:24:04

So so soon... please wait for our collection, its muslimah, fun, easy, comfy, everything friendly and importantly come in 5 sizes to fit everybody.. XXL sayang 😊😊😊 By @diamondsbydiamond "Ya Allah permudahkanlah.. Sabar Sabar Sabar .. #diamondsbydiamond #dbyd #hijab #hijabee #muslimwomen #muslimwear #muslimah #fashion #hijabers

So so soon... please wait for our collection, its muslimah, fun, easy, comfy, everything friendly and importantly come in 5 sizes to fit everybody.. XXL sayang 😊😊😊 By @diamondsbydiamond "Ya Allah permudahkanlah.. Sabar Sabar Sabar .. #diamondsbydiamond 
#dbyd 
#hijab 
#hijabee 
#muslimwomen 
#muslimwear 
#muslimah 
#fashion 
#hijabers

290 13

Filter: Normal

Comment
  • @masmarina2102 (2 dni)
    @intanmaizuraothaman sama2 dear ..much love
     
  • Best of luck sis @intanmaizuraothaman
     
  • @syifa_060609 (2 dni)
    Ur welcome..Kak @intanmaizuraothaman post pic muhammad yg cute satu...hihi rindu
     
  • @watiefaidzal (2 dni)
    Ye intan. Still waitinmuslimah we
     
  • @watiefaidzal (2 dni)
    Still waiting ur muslimah wear...
     
  • Show more comments
     
 

2014-10-29 09:33:55

Let's rewind to the month of May when my lil baby Muhammad was born.. these 2 man came and visited him for the 1st time.. Mami yg excited lebih πŸ˜…πŸ˜†.. tgk la Muhammad tu, kecik jer.. lain bebenor mukanya.. Memang Intan slalu mendengar lawak2 diaorg ni di Johara pagi Era, and tak sangka pulak diaorg sudi melawat Muhammad dan Intan.. Terima kasih daun keladi, nanti boleh la kami pi visit konti πŸ˜€πŸ˜€.. Thank so much dearie @haniff_hamzah dan @rayaft @rajafaraa dan crew2 @era_fm kalian atas kesudian menjenguk kami di Hospital Putrajaya, teruskan usaha kalian menghiburkan kami semua 😊😊.. luv u guys dan "Linda" #tbw #prayforrainmh370 #rainsfamilia #erafm #throwback

Let's rewind to the month of May when my lil baby Muhammad was born.. these 2 man came and visited him for the 1st time.. Mami yg excited lebih πŸ˜…πŸ˜†.. tgk la Muhammad tu, kecik jer.. lain bebenor mukanya.. Memang Intan slalu mendengar lawak2 diaorg ni di Johara pagi Era,  and tak sangka pulak diaorg sudi melawat Muhammad dan Intan.. Terima kasih daun keladi, nanti boleh la kami pi visit konti πŸ˜€πŸ˜€.. Thank so much dearie @haniff_hamzah dan @rayaft @rajafaraa dan crew2 @era_fm kalian atas kesudian menjenguk kami di Hospital Putrajaya, teruskan usaha kalian menghiburkan kami semua 😊😊.. luv u guys dan "Linda"

#tbw
#prayforrainmh370 
#rainsfamilia 
#erafm
#throwback

743 21

Filter: Normal

Comment
 

2014-10-29 02:44:06

By @diamondsbydiamond "Salam Sejahtera to all Diamonds.. Beberapa hari lagi DbyD akan display collection kami untuk pertama kalinya..Sabar ya... Sebagai junior dalam bidang ini,DbyD hanya akan beroperasi online sahaja dan juga akan menyertai booth2 yang ada,ada rezeki lebih nanti kita bukak butik ok, in shaa Allah.. Collection kami memang exclusive dan dijahit seperti mana yang kita warga wanita inginkan.. Mestila cantik dan menarik.. Sudah tentu ianya menepati syariah dengan harga mampu milik .. Terima Kasih Diamonds semua atas kesabaran dan sokongan kalian terhadap kami di DbyD.. Love u alllllll... #diamondsbydiamond #dbyd #hijab #hijabee #muslimwomen #muslimwear #muslimah #muslimahfashion #fashion #hijabstyle #lovefashion

By @diamondsbydiamond "Salam Sejahtera to all Diamonds.. Beberapa hari lagi DbyD akan display collection kami untuk pertama kalinya..Sabar ya... Sebagai junior dalam bidang ini,DbyD hanya akan beroperasi online sahaja dan juga akan menyertai booth2 yang ada,ada rezeki lebih nanti kita bukak butik ok, in shaa Allah.. Collection kami memang exclusive dan dijahit seperti mana yang kita warga wanita inginkan.. Mestila cantik dan menarik.. Sudah tentu ianya menepati syariah dengan harga mampu milik .. Terima Kasih Diamonds semua atas kesabaran dan sokongan kalian terhadap kami di DbyD.. Love u alllllll... #diamondsbydiamond
#dbyd
#hijab 
#hijabee 
#muslimwomen 
#muslimwear 
#muslimah 
#muslimahfashion 
#fashion
#hijabstyle
#lovefashion

309 27

Filter: Normal

Comment
 

2014-10-28 14:36:25

Peneman setia mami.. atas lantai pon boleh la nakkk.. #prayforrainmh370 #rainsfamilia

Peneman setia mami.. atas lantai pon boleh la nakkk.. #prayforrainmh370 
#rainsfamilia

800 24

Filter: Normal

Comment
  • @miszabby (3 dni)
    nampak half pun dah rindu la jom datin muhammad ❀️
     
  • @iza_izyani (3 dni)
    Selamat maju jaya....
     
  • @syumaisarah (3 dni)
    @intanmaizuraothaman all the best 4 u.. smoga Allah limpahkan rezeki yg melimpah buat intan n anak2.. Aamiin n in sya allah
     
  • @na88ridz (3 dni)
    I ll b the most happiest person on earth if I can hug muhammad. ...very cuddly ....@intanmaizuraothaman
     
  • @syifa_060609 (3 dni)
    Comel...
     
  • Show more comments
     
 

2014-10-28 08:00:34

By @diamondsbydiamond "Are you ready for it ? #dbyd #diamondsbydiamond #hijabee #hijab #muslimwomen #muslimwear #fashion #muslimahfashion

By @diamondsbydiamond "Are you ready for it ?

#dbyd 
#diamondsbydiamond 
#hijabee 
#hijab 
#muslimwomen 
#muslimwear 
#fashion
#muslimahfashion

311 2

Filter: Normal

Comment
 

2014-10-27 13:15:20

Terima kasih cik Yatti Omar dari @avicennaboutique for this beautiful tudung.. dah la cantik, wangi pulak tu.. jutaan terima kasih ya darling 😘😘

Terima kasih cik Yatti Omar dari @avicennaboutique for this beautiful tudung.. dah la cantik, wangi pulak tu.. jutaan terima kasih ya darling 😘😘

498 9

Filter: Normal

Comment
  • @yattiomar (5 dni)
    Cantikkkkkknyeeee sis 😘😘😘😘
     
  • Looking gorgeous (as always) kak @intanmaizuraothaman 😊😊😊
     
  • @nasamento (5 dni)
    So gorgeous
     
  • @aidayaakub (5 dni)
    She is my classmate sis @intanmaizuraothaman ..mmg semua best..u must try palazo..thmbs upπŸ‘πŸ‘
     
  • @intansuhana79 (5 dni)
    Alhamdulilah murah rezeki.... cantik...🌹🌹
     
  • Show more comments
     
 

2014-10-27 04:57:19

Thank you so much darling from @anashopaholic_ for this lovely tiffany&co charm for Iman.. Tp longgar sket for her sbb dia kurus sangat, nvmd tgu dia besar sket 😊..

Thank you so much darling from @anashopaholic_ for this lovely tiffany&co charm for Iman.. Tp longgar sket for her sbb dia kurus sangat, nvmd tgu dia besar sket 😊..

459 4

Filter: Normal

Comment
  • @anashopaholic_ (5 dni)
    Thank You @intanmaizuraothaman :) Mummy dia pun boleh pakai. Nanti kasi baru dkat Iman. :) Okayh? Hehe
     
  • @intansuhana79 (5 dni)
    Wahhhh mesti Iman suka....🌹🌹
     
  • @miszabby (5 dni)
    bestnye iman 😘
     
  • @rienahasnan (4 dni)
    Pretty..
     
 

2014-10-27 04:37:04

😭 #prayforrainmh370 #rainsfamilia

😭 #prayforrainmh370 #rainsfamilia

689 16

Filter: Normal

Comment
  • @zana__237 (5 dni)
    Semalam saya mimpi yang MH370 dan anak-anak kapal serta penunmpang puplang dengan selamat. Betul saya tak tipy. Demi allah saya mimpi tu. Tapi dalam mimpi tu ada sekumpulan penjahat. #PrayforMH370
     
  • @miszabby (5 dni)
    beb gambar papa ke? sian dia tak tau ape sedihla aku πŸ˜‘πŸ˜•
     
  • @hartinishah (5 dni)
    😭😭😭😭😭😭😭😭
     
  • @moonbulan88 (5 dni)
    ala sian nnye.. saba ek kak @intanmaizuraothaman
     
  • @pnuthasnan (5 dni)
    Wow.. πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”
     
  • Show more comments
     
 

2014-10-27 02:12:57

Papa's team πŸ˜…πŸ˜€πŸ˜…πŸ˜Š #prayforrainmh370 #rainsfamilia #liverpool #lfc

Papa's team πŸ˜…πŸ˜€πŸ˜…πŸ˜Š #prayforrainmh370 
#rainsfamilia 
#liverpool
#lfc

934 27

Filter: Normal

Comment
 

2014-10-26 06:58:27

Terima kasih my fren from @bajuglam for this lovely jubah..nursing frenly lagi.. thank u so much darling.. nanti bg la lagi.. later love .. #prayforrainmh370 #rainsfamilia

Terima kasih my fren from @bajuglam for this lovely jubah..nursing frenly lagi.. thank u so much darling.. nanti bg la lagi.. later love .. #prayforrainmh370 
#rainsfamilia

537 10

Filter: Normal

Comment
  • @miszabby (6 dni)
    baju glam aku pun @bajuglam 😜 takla kacau je k 😘 cantek bangat kak saya adore la @intanmaizuraothaman 😍😍
     
  • @farah1606 (6 dni)
    Ya Allah...sebijik Iman beb!
     
  • @bajuglam (6 dni)
    MasyaAllah cantiknya @intanmaizuraothaman Terima kasih byk sygku sbb sudi terima pemberian yg tak seberapa ni.. Thanks so much for sharing this beautiful pic of yours.. Muahhhh 😘😘😘😘😘
     
  • @bajuglam (6 dni)
    @miszabby ko bila dh berhijrah jadi wanita muslimah nnt aku hadiahkan jugekkk πŸ˜πŸ˜‚πŸ˜‚
     
  • @naeilah_611177 (6 dni)
    Cantiknye
     
  • Show more comments
     
 

2014-10-25 10:37:20

Have a good weekend sayang.... #prayforrainmh370 #rainsfamilia

Have a good weekend sayang.... #prayforrainmh370 
#rainsfamilia

524 14

Filter: Normal

Comment
 

2014-10-25 04:09:35

I will love you unconditionally #prayforrainmh370 #rainsfamilia

I will love you unconditionally

#prayforrainmh370 
#rainsfamilia

605 3

Filter: Normal

Comment
 

2014-10-25 02:43:58

Terima Kasih Masjid Kota Warisan kerana sudi menganjurkan Bacaan yasin & bertahlil utk MH17. Dan Solat hajat utk mh370.Al-Fatihah.. Terima Kasih untuk yassin yang cantik ini.. #prayforrainmh370 #prayformh370 #rainsfamilia #prayformh17

Terima Kasih Masjid Kota Warisan kerana sudi menganjurkan Bacaan yasin & bertahlil utk MH17.
Dan Solat hajat utk mh370.Al-Fatihah.. Terima Kasih untuk yassin yang cantik ini.. #prayforrainmh370 
#prayformh370 
#rainsfamilia
#prayformh17

981 36

Filter: Normal

Comment
  • @luqmandaimi (7 dni)
    selamat menyambut Maal Hijrah /Awal Muharram.Semoga anda diberikan kesihatan, dimurahkan rezeki dan ditingkatkan iman. be strong ya kak @intanmaizuraothaman
     
  • @pnuthasnan (7 dni)
    ❀❀❀
     
  • @arni_marliana (7 dni)
    Terima kasih Masjid Kota Warisan..Al-Fatihah #prayforrazahanmh370
     
  • @antulilin01 (7 dni)
    Mastura bin mustafa??😳😳
     
  • @rozilahkamidi (7 dni)
    Semoga intan lebih tabah ,dikuatkan imannya n terima segalanya dng tenang.banyakkan berselawat ya
     
  • Show more comments
     
 

2014-10-24 12:56:04

Advertisement: