English instagram, celebrities, sporstmen, instagram on yout page

 
 

Advertisement:

Intan Maizura Othaman @intanmaizuraothaman

Intan Maizura Othaman intanmaizuraothaman
  • bio: "Leave some morphine at my door" Lady Boss @diamondsbydiamond #prayforrainmh370 email : [email protected] twitter : @intanmaizura80
  • number of photos: 1604
  • followed by: 33034
 

Jom datang booth kami @diamondsbydiamond di #klyesfest2014 PWTC tau mulai ESOK !!! YES !!!!! ESOK... 10am - 10pm Booth kami 3058 ok #klyesfest2014 #jubahmurah #cardigan #dbyd #diamondsbydiamond #jualanakhirtahun

Jom datang booth kami @diamondsbydiamond di #klyesfest2014 PWTC tau mulai ESOK !!! YES !!!!! ESOK... 10am - 10pm

Booth kami 3058 ok

#klyesfest2014 #jubahmurah #cardigan #dbyd #diamondsbydiamond #jualanakhirtahun

163 2

Filter: Normal

Comment
 

2014-12-18 11:33:31

Yes im ready to help mami loading barang today at PWTC for #klyesfest2014 by @moodrepublik !! @moodrepublik @moodrepublik See u there tomorrow πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† #klyesfest2014 #jubahmurah #diamondsbydiamond #dbyd #hijabee #hijabista

Yes im ready to help mami loading barang today at PWTC for #klyesfest2014 by 
@moodrepublik !! @moodrepublik
@moodrepublik

See u there tomorrow πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† #klyesfest2014 #jubahmurah #diamondsbydiamond #dbyd #hijabee #hijabista

312 9

Filter: Normal

Comment
 

2014-12-18 04:01:16

Firstly kita minum kopi O ...

Firstly kita minum kopi O ...

292 3

Filter: Normal

Comment
 

2014-12-18 02:38:56

Assalamualaikum.. Semoga kita semua dalam lindungan yang Maha Esa.. agar kita diberikan kejayaan dan kemenangan. Amin.. Bermula esok 19 hingga 21 Dec akan berlansungnya fenomena jualan akhir tahun yang terbesar dan terbaik yang dianjurkan oleh @moodrepublik .. their event memang tak main2.. its a serius business disamping charity2 yang mereka utamakan.. visit them to explore more @moodrepublik @moodrepublik .. Jangan lupa singgah dan shopping dibooth 3058 kami ya.. ya baby Muhammad juga akan berada disana tolong Mami dia πŸ˜…πŸ˜πŸ˜…πŸ˜πŸ˜…πŸ˜ #klyesfest2014 #dbyd #diamondsbydiamond #moodrepublik #event #ootd #muslim #muslimah #hijabee #hijabers

Assalamualaikum.. Semoga kita semua dalam lindungan yang Maha Esa.. agar kita diberikan kejayaan dan kemenangan. Amin.. Bermula esok 19 hingga 21 Dec akan berlansungnya fenomena jualan akhir tahun yang terbesar dan terbaik yang dianjurkan oleh @moodrepublik .. their event memang tak main2.. its a serius business disamping charity2 yang mereka utamakan.. visit them to explore more @moodrepublik @moodrepublik .. Jangan lupa singgah dan shopping dibooth 3058 kami ya.. ya baby Muhammad juga akan berada disana tolong Mami dia πŸ˜…πŸ˜πŸ˜…πŸ˜πŸ˜…πŸ˜ #klyesfest2014 #dbyd #diamondsbydiamond #moodrepublik #event #ootd #muslim #muslimah #hijabee #hijabers

450 17

Filter: Normal

Comment
  • @nurzaimah66 (18 h)
    Semoga success intan.Muhammad ada lagi glamour le.....bam..bam....
     
  • Kita jumpa di pwtc ok ☺😊 @mizzrem @nurleeta_mokhtar @shaklee_harga_ahli
     
  • Tq aunty2 😊😊😊 @nur_ima @normala_sudin @nurzaimah66
     
  • @mizzrem (18 h)
    ok kak!! πŸ˜‰
     
  • @bawalexclusive tq kak liza, selalu sy ingat cerita akak bermula dr bawah.. menjadi sy punya inspirasi tu..
     
  • Show more comments
     
 

2014-12-17 23:33:29

Assalamualaikum rakan2 semua.. Marilah kita membaca doa ini dan sama2 kita aminkan ya.. #prayforrainmh370 #rainsfamilia

Assalamualaikum rakan2 semua.. Marilah kita membaca doa ini dan sama2 kita aminkan ya.. #prayforrainmh370 #rainsfamilia

522 32

Filter: Normal

Comment
 

2014-12-16 23:47:36

They do play together.. Kakak Iman so kakak2.. my heart πŸ’šπŸ’šπŸ’šπŸ’š #prayforrainmh370 #rainsfamilia

They do play together.. Kakak Iman so kakak2.. my heart πŸ’šπŸ’šπŸ’šπŸ’š #prayforrainmh370 #rainsfamilia

718 9

Filter: Normal

Comment
  • @izzanshidi (2 dni)
    @intanmaizuraothaman perbanyak kan la video dak bambam tu suka n geram sgt tgk diaaa 😭😭
     
  • @moonbulan88 (2 dni)
    22 comel
     
  • @eachah (2 dni)
    Comel
     
  • @sithizaimah (2 dni)
    Anyone nak kirim, meh kirim dekat saya 0129762550 tok #klyesfest weekend ni @moodrepublik for more information
     
  • @intansuhana79 (2 dni)
    ala comelnye Iman & Muhammad #prayforrainMH370 @intanmaizuraothaman
     
  • Show more comments
     
 

2014-12-16 13:53:42

Good morning everyone.. Here some yoga tutorial for you.. πŸ˜…πŸ˜‚πŸ˜…πŸ˜‚πŸ˜…πŸ˜‚πŸ˜…πŸ˜‚πŸ˜… Have a great great day #prayforrainmh370 #rainsfamilia

Good morning everyone..
Here some yoga tutorial for you..
πŸ˜…πŸ˜‚πŸ˜…πŸ˜‚πŸ˜…πŸ˜‚πŸ˜…πŸ˜‚πŸ˜…
Have a great great day

#prayforrainmh370 #rainsfamilia

683 24

Filter: Normal

Comment
  • @nurzaimah66 (2 dni)
    Muhammad.....geramnya auntie tgk.klau dpn mata,dah kena gomol....
     
  • @amirahasnan (2 dni)
    cutie pie
     
  • @yannaaziz (2 dni)
    Rinduuu laaa
     
  • @miszabby (2 dni)
    πŸ‘πŸ‘πŸ‘ muhammad is like so ready for running kan mommy 😁 mommy are u ready 😜😘😘😘
     
  • @idzumihasnan (2 dni)
    Hey budak ni!!!!gerammmnnnyyerrrr!!!
     
  • Show more comments
     
 

2014-12-16 02:10:04

Smile sayang smile.... papa love you #prayforrainmh370 #rainsfamilia

Smile sayang smile.... papa love you

#prayforrainmh370 #rainsfamilia

661 3

Filter: Normal

Comment
 

2014-12-15 13:33:51

Salam hari indah.. hari isnin.. LoveπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œ #prayforrainmh370 #rainsfamilia

Salam hari indah.. hari isnin..
LoveπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œ #prayforrainmh370 #rainsfamilia

873 20

Filter: Normal

Comment
  • @tqaomar8 (3 dni)
    More of muhammad vids pls!
     
  • @arni_marliana (3 dni)
    Morning Muhammad bam2 yg comel..πŸ˜šπŸ˜šπŸ˜™
     
  • @ismarina17 (3 dni)
    Tula @kiki4lala ...dagu lapis yee...
     
  • @kiki4lala (3 dni)
    Tu baru muka yer @ismarina17 kalau tgk badan mau jadi #BigHerosix yer jom bawa iman g tgk wayang aqeesh da ade kat sini
     
  • @miszabby (3 dni)
    😍😍😍
     
  • Show more comments
     
 

2014-12-15 00:33:07

Mami : This way Iman Iman : This way Mami πŸ˜†πŸ˜…πŸ˜†πŸ˜… #prayforrainmh370 #rainsfamilia #iloveyou

Mami : This way Iman
Iman : This way Mami πŸ˜†πŸ˜…πŸ˜†πŸ˜… #prayforrainmh370
#rainsfamilia 
#iloveyou

856 16

Filter: Normal

Comment
  • @rienahasnan (4 dni)
    @intanmaizuraothaman @pnuthasnan hahhaha my bad, ingat kan the strand.. 😁😁
     
  • @pnuthasnan (4 dni)
    Kalau lah i tengok gambar ni awal2 takde lah kita communicate macam org bodoh dalam whatssap without knowing πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ @rienahasnan
     
  • Alhamdulillah dear.. tqsm ☺☺😊😊@gimygurl @_aidamunirah @szeriennrashadbeauty @rubyzamani78 @miszabby
     
  • Kan..adoiiiyaiii @rienahasnan @pnuthasnan
     
  • @izamalik (4 dni)
    Nice picture @intanmaizuraothaman .... ptg td my dotter jumpa intan..muhammad sdg tdo...she oso inside d playgrd wt his son...u smile at her..aunty minta dia krmslm kat intan but dia malu...she really admire n proud of u dear...
     
  • Show more comments
     
People who like this
 

2014-12-14 08:47:31

Congrats Lilyku sayang.. #prayforrainmh370 #rainsfamilia

Congrats Lilyku sayang.. #prayforrainmh370 #rainsfamilia

594 7

Filter: Normal

Comment
 

2014-12-14 06:44:11

Tahniah lily ku sayang..... Persahabatan ini ku doakan hingga ke syurga..kita jumpa Rain di sana...In shaa Allah #prayforrainmh370 #rainsfamilia

Tahniah lily ku sayang..... Persahabatan ini ku doakan hingga ke syurga..kita jumpa Rain di sana...In shaa Allah

#prayforrainmh370 #rainsfamilia

529 3

Filter: Normal

Comment
 

2014-12-14 06:00:05

Jadikan malam ku lebih indah... Selamat malam syurga Selamat malam dunia πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™ #rainsfamilia #prayforrainmh370

Jadikan malam ku lebih indah...
Selamat malam syurga
Selamat malam dunia
πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™ #rainsfamilia #prayforrainmh370

1265 24

Filter: Normal

Comment
 

2014-12-13 15:02:40

Good Morning papa in haven.. Good Morning people in da world Have a great great day .. πŸ’šπŸ’šπŸ’š #prayforrainmh370 #rainsfamilia

Good Morning papa in haven..
Good Morning people in da world 
Have a great great day .. πŸ’šπŸ’šπŸ’š #prayforrainmh370 #rainsfamilia

932 22

Filter: Normal

Comment
 

2014-12-13 01:43:14

Demam..tak berapa active hari ni.. 😒 tapi masih mampu tersenyum #prayforrainmh370 #rainsfamilia

Demam..tak berapa active hari ni.. 😒 tapi masih mampu tersenyum

#prayforrainmh370 #rainsfamilia

663 20

Filter: Normal

Comment
 

2014-12-12 10:47:28

Salam Jumaat and Good Morning all.. dont to take your breakfast.. πŸ˜€ 1st of all, salam ucapan terima kasih atas kesudian teman2 semua berkongsi petua2 untuk Cik Iman kita tu.. sudah tentu Intan akan mencubanya.. kesian plak tgk si Iman tergaruk jer.. Semoga kalian dan keluarga sentiasa di berkati Allah Taala.. Amin Love #prayforrainmh370 #rainsfamilia

Salam Jumaat and Good Morning all.. dont to take your breakfast.. πŸ˜€ 1st of all, salam ucapan terima kasih atas kesudian teman2 semua berkongsi petua2 untuk Cik Iman kita tu.. sudah tentu Intan akan mencubanya.. kesian plak tgk si Iman tergaruk jer.. Semoga kalian dan keluarga sentiasa di berkati Allah Taala.. Amin

Love

#prayforrainmh370 #rainsfamilia

554 7

Filter: Normal

Comment
  • Dont forget **
     
  • @i.m.i.u (6 dni)
    Salam jumaat to u too @intanmaizuraothaman take care dear...
     
  • @iera_agil (6 dni)
    Looks so yummy sis
     
  • @batikristal (6 dni)
    Salam jumaat sis.. semoga kita semua dimurahkan rezeki pd hari ini dgn penuh barakah :)
     
  • @nurzaimah66 (6 dni)
    Assalamualaikum.aamiin.semoga kite semua berada didlm rahmatnya.intan,kat farmasi pun ada ubat kutu.
     
  • Show more comments
     
 

2014-12-12 00:44:48

Kawan2 semua, please help me coz miss I ni ada 🐜🐜🐜 kutu.. share la remedy2 yg boleh hilangkan kutu.. dah try shampoo kutu tp tak jalan jugak.. PLEASEEEEE πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™

Kawan2 semua, please help me coz miss I  ni ada 🐜🐜🐜 kutu.. share la remedy2 yg boleh hilangkan kutu.. dah try shampoo kutu tp tak jalan jugak.. PLEASEEEEE πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™

258 74

Filter: Normal

Comment
  • @serenakassim (7 dni)
    Try beli @guardian MD brand..mmg tebaik..yg lain pnh try..xok..
     
  • @fatihahrazak (6 dni)
    @nurulkhairin sunyyaaa
     
  • Pernah baca petua perap kepala tu dgn yogurt..sapu rata rambut... anak2 saya lelaki so klu terjangkit je kutu botakkan terus..hehe
     
  • @meena2828 (6 dni)
    Cuci pakai LOC amway je @intanmaizuraothaman
     
  • @farrahsyuhaida (1 dni)
    @intanmaizuraothaman ...try basic h shaklee..anak saya jangkit kat tadika..mcm2 ubat kutu try tak jln..letak basic h skali je ilang semua kutu
     
  • Show more comments
     
 

2014-12-11 02:55:21

Morning all .... #prayforrainmh370 #rainsfamilia

Morning all .... #prayforrainmh370 #rainsfamilia

707 14

Filter: Normal

Comment
 

2014-12-11 00:36:36

By @diamondsbydiamond "Kenalkan Sara Colection yang berharga RM210.. Sara Colection ini adalah kombinasi Kardigan dan Jubah Hitam. 2 piece Sara Colection ini akan dijual pada harga pengenalan iaitu RM199 hanya di #klyesfest2014 PWTC.. Terdapat color2 menarik dan multi sizes.. Jumpa di sana ya #klyesfest2014 #klyesfest2014 #klyesfest2014 #klyesfest2014 #klyesfest2014 #cardigan #jubahmurah #muslim #hijabista #hijabee #ootd #beautiful #pretty #islamicfashion #diamondsbydiamond #dbyd" via @PhotoRepost_app

By @diamondsbydiamond "Kenalkan Sara Colection yang berharga RM210.. Sara Colection ini adalah kombinasi Kardigan dan Jubah Hitam. 
2 piece Sara Colection ini akan dijual pada harga pengenalan iaitu RM199 hanya di #klyesfest2014 PWTC.. Terdapat color2 menarik dan multi sizes.. Jumpa di sana ya #klyesfest2014

#klyesfest2014
#klyesfest2014
#klyesfest2014
#klyesfest2014
#cardigan
#jubahmurah #muslim #hijabista #hijabee #ootd #beautiful #pretty #islamicfashion #diamondsbydiamond #dbyd" via @PhotoRepost_app

356 11

Filter: Normal

Comment
 

2014-12-10 13:26:05

Muhammad kalau jumpa awek..senyum sokmo.. see u soon @_aniskiss at #klyesfest2014 #rainsfamilia #prayforrainmh370

Muhammad kalau jumpa awek..senyum sokmo.. see u soon @_aniskiss at #klyesfest2014 
#rainsfamilia #prayforrainmh370

667 7

Filter: Normal

Comment
 

2014-12-10 09:36:04

Hai Hai Bye Bye ... #prayforrainmh370 #rainsfamilia

Hai Hai Bye Bye ... #prayforrainmh370 #rainsfamilia

759 17

Filter: Normal

Comment
 

2014-12-10 06:40:06

Saya suka saya suka.. Cardigan + black jubah βœ”βœ”βœ”βœ” latest dari @diamondsbydiamond By @diamondsbydiamond "Spotted Lady Boss @safina_othaman wearing our cardigan + black jubah.. this latest design are made available in #klyesfest2014 PWTC pada 19,20 dan 21 Dec 2014. #dbyd #diamondsbydiamond #cardigan #islamicfashion #muslimwear #muslimah #hijabista #hijabee" via @PhotoRepost_app

Saya suka saya suka.. Cardigan + black jubah βœ”βœ”βœ”βœ” latest dari @diamondsbydiamond 
By @diamondsbydiamond "Spotted Lady Boss @safina_othaman wearing our cardigan + black jubah.. this latest design are made available in #klyesfest2014 PWTC pada 19,20 dan 21 Dec 2014.

#dbyd #diamondsbydiamond #cardigan #islamicfashion #muslimwear #muslimah #hijabista #hijabee" via @PhotoRepost_app

355 8

Filter: Normal

Comment
  • @_aniskiss (8 dni)
    Assalamualaikum kak intan :) Saya Anis yg jumpa akak dgn your friends dkt Fish & Co that day. And hatitu lagi skali masa briefing day mood republik. Hope to see you again nanti kak ☺️ take care !
     
  • Hai @_aniskiss .. nanti kita jumpa ya dear booth number apa ?
     
  • @oned7569 (8 dni)
    Caner nak order nih @intanmaizuraothaman
     
  • @oned7569 hi dear, this 1 akan dijual exclusively di #klyesfest2014 di PWTC pada 19 20 21 tau.. dtg ya dear Booth No 3058..
     
  • @oned7569 (8 dni)
    @intanmaizuraothaman I dok kb. .mmg x kebetulan lah nak turun kl date tu.. kalau through online x leh ker.. pastu satunlg I ada tanya u pasal jubah macam haliza BE pakai yg jalur pink tu..
     
  • Show more comments
     
 

2014-12-10 03:11:48

Assalamualaikum.. Mesti u aΔΊl tertanya tanya kenapa la intan repost @kevinzahri punya post ni.. well kalau nak tahu Mohd Nashriq (gambar bawah) ni adalah satu satunya paksu Iman ataupon dia adalah adik Intan.. Berat maximum adik Intan dulu ialah 160kg tau !! And sekarang dia dah 90kg.. adik intan ni seumur hidup dia tak pernah kurus to sekarang dia buktikan yang kalau berdisiplin dan bersemangat pasti Allah akan permudahkan.. amin.. So kawasan Shah Alam, apa tunggu lagi.. join Jom Kurus 2015 untuk lebih sihat !! By @kevinzahri "Terlepas join JK1M Shah Alam kerana penuh? Shah Alam group 2 is now open bersama Shukri dan Nashriq!! Dua2 bekas peserta #jk1m 2014. http://kevinzahri.com/jk1m/shahalam2" via @PhotoRepost_app

Assalamualaikum.. Mesti u aΔΊl tertanya tanya kenapa la intan repost @kevinzahri punya post ni.. well kalau nak tahu Mohd Nashriq (gambar bawah) ni adalah satu satunya paksu Iman ataupon dia adalah adik Intan.. Berat maximum adik Intan dulu ialah 160kg tau !! And sekarang dia dah 90kg.. adik intan ni seumur hidup dia tak pernah kurus to sekarang dia buktikan yang kalau berdisiplin dan bersemangat pasti Allah akan permudahkan.. amin.. So kawasan Shah Alam, apa tunggu lagi.. join Jom Kurus 2015 untuk lebih sihat !! By @kevinzahri "Terlepas join JK1M Shah Alam kerana penuh? Shah Alam group 2 is now open bersama Shukri dan Nashriq!! Dua2 bekas peserta #jk1m 2014. http://kevinzahri.com/jk1m/shahalam2" via @PhotoRepost_app

316 13

Filter: Normal

Comment
Tags
 

2014-12-09 14:19:46

My big breakfast .. Bismillah #prayforrainmh370 #rainsfamilia

My big breakfast .. Bismillah

#prayforrainmh370 #rainsfamilia

924 17

Filter: Normal

Comment
 

2014-12-09 02:44:30

8 Dec 2014 Sayang.... genap 9 bln u tiada.. walaupon i redha dengan ketiadaan u, tapi setiap detik hati kecil i selalu berbisik "i wish u here" .. untuk melihat anak2 comel u .. anak kesayangan u, Iman setiap malam akan menyebut nama u.. tak sabar dia nak ke Haven sebab nak berjumpa dengan papa katanya.. lukisan2 dan coretan2nya, disimpan dalam kotak kecil. katanya nak tunjuk kat papa nanti bila dia pergi syorga.. Semoga Allah kuatkan hati i B.. doakanlah agar anak2 u ni bertemu dgn u satu hari nanti.. Amin.. lov u B #prayforrainmh370 #rainsfamilia

8 Dec 2014

Sayang.... genap 9 bln u tiada.. walaupon i redha dengan ketiadaan u, tapi setiap detik hati kecil i selalu berbisik "i wish u here" .. untuk melihat anak2 comel u .. anak kesayangan u, Iman setiap malam akan menyebut nama u.. tak sabar dia nak ke Haven sebab nak berjumpa dengan papa katanya.. lukisan2 dan coretan2nya, disimpan dalam kotak kecil. katanya nak tunjuk kat papa nanti bila dia pergi syorga.. Semoga Allah kuatkan hati i B.. doakanlah agar anak2 u ni bertemu dgn u satu hari nanti.. Amin.. lov u B

#prayforrainmh370 #rainsfamilia

1727 70

Filter: Normal

Comment
  • @anie_yusoff (9 dni)
    😒😒😒😒 sedih nye
     
  • @emyomar (9 dni)
    @intanmaizuraothaman semoga Allah terus kurniakan kekuatan buat intan.Dan semoga anak-anak terus mengenang papa mereka.
     
  • @ita0071 (9 dni)
    Sedihnya 😒😒😒 stay strong sis
     
  • @tineenonee (8 dni)
    😒😒
     
  • @majmin007 (8 dni)
    Kita menyayangi nya! Allah lebih mengetahui perancangannya buat kita semua@intanmaizuraothman
     
  • Show more comments
     
 

2014-12-08 15:59:54

Cinta hati beta .. πŸ’šπŸ’œ #prayforrainmh370 #rainsfamilia

Cinta hati beta .. πŸ’šπŸ’œ #prayforrainmh370 #rainsfamilia

749 6

Filter: Normal

Comment
  • @misscuwada (12 dni)
    They are so cute!! Kiss n hug them for me sis..keep strong lovely sis!!
     
  • @miszabby (12 dni)
    ❀️
     
  • @intansuhana79 (12 dni)
    cute...😘😘😘
     
  • β™₯β™₯β™₯β™₯peluk cium utk cinta hati @intanmaizuraothaman
     
  • @nizahasnan (11 dni)
    so cute!
     
  • Show more comments
     
 

2014-12-06 12:09:33

Lunch date with my sayang Baby M n sis.. #prayforrainmh370 #rainsfamilia #jalanjalancarimakan

Lunch date with my sayang Baby M n sis.. #prayforrainmh370 #rainsfamilia #jalanjalancarimakan

494 16

Filter: Normal

Comment
 

2014-12-06 05:27:00

Have a wonderful day the Malaysian way.... Happy saturday all .. ⚽⚾⚽⚾ #prayforrainmh370 #rainsfamilia

Have a wonderful day the Malaysian way.... Happy saturday all .. ⚽⚾⚽⚾ #prayforrainmh370 #rainsfamilia

916 19

Filter: Normal

Comment
 

2014-12-05 23:58:01

Mami love u both kiddos.. Eventho im all alone, ill do whatever it take to make u both happy πŸ’šπŸ’šπŸ’šπŸ’šπŸ’š #prayforrainmh370 #rainsfamilia

Mami love u both kiddos.. Eventho im all alone, ill do whatever it take to make u both happy πŸ’šπŸ’šπŸ’šπŸ’šπŸ’š #prayforrainmh370 #rainsfamilia

961 17

Filter: Normal

Comment
  • @syasyadriana (13 dni)
    Geram dgn yng kecik tu !!! bam bam
     
  • @tg_hafsah (13 dni)
    Semoger dikurniakan hati yg tabah untuk mengharungi saat2 yg sukat ini...la tahzan sis..
     
  • @ainulizzahbahrol (13 dni)
    napa mohd comel sangat nie..geram2..hihi
     
  • @farisyadiana01 (13 dni)
    Ya Allah , pipi si kecikk tuuuuu 😍
     
  • @shakimahmad (13 dni)
    Semoga akk n mereka sentiasa di bwh peliharaan Allah @intanmaizuraothaman
     
  • Show more comments
     
 

2014-12-05 10:23:18

Advertisement: