English instagram, celebrities, sporstmen, instagram on yout page

 
 

Advertisement:

Intan Maizura Othaman @intanmaizuraothaman

Intan Maizura Othaman intanmaizuraothaman
  • bio: I miss you, I love you & A love letters for you.. #prayforrainmh370 email : [email protected] twitter : @intanmaizura80
  • number of photos: 1343
  • followed by: 31594
 

Good morning sayangs... πŸ‘§πŸ‘¦πŸ’šπŸ’›πŸ’œ

Good morning sayangs...
πŸ‘§πŸ‘¦πŸ’šπŸ’›πŸ’œ

1118 31

Filter: Normal

Comment
 

2014-08-28 04:25:29

Good morning world🌈 We are strong πŸ’ͺ We are readyπŸ‘§πŸ‘¨πŸ‘© Please help us ya AllahπŸ’› We love papaπŸ‘¦ #prayforrainmh370✈✈

Good morning world🌈 We are strong πŸ’ͺ We are readyπŸ‘§πŸ‘¨πŸ‘© Please help us ya AllahπŸ’› We love papaπŸ‘¦ #prayforrainmh370✈✈

1545 48

Filter: Normal

Comment
 

2014-08-27 02:04:10

Rindu untuk menjadi 1 keluarga 😭 I miss u B ... #prayforrainmh370

Rindu untuk menjadi 1 keluarga 😭
I miss u B ... #prayforrainmh370

1620 38

Filter: Normal

Comment
  • @nurnaszirah (1 dni)
    Mata ank2 ikut mata akak la..hihi..comel..@intanmaizuraothaman
     
  • @intansuhana79 (1 dni)
    Ya Allah kau satukanlah mereka....#prayforrainmh370
     
  • @yuneudems (1 dni)
    Ya Allah...kurniakanlah keajaibanMu yg xdisangka2 aminnn
     
  • @nizahasnan (1 dni)
    Ya Allah perkenankanlah doa2 kami..satukanlah cinta mereka...
     
  • @einazam3634 (1 dni)
    Iman muka momy dia..so muhammad muka papa dia..he5...
     
  • Show more comments
     
 

2014-08-26 16:15:31

Hello girls ..... #prayforrainmh370

Hello girls ..... #prayforrainmh370

1173 32

Filter: Normal

Comment
 

2014-08-26 08:22:04

Why u grow up so fast la sayang ?? Too "makcik2" .. letih mami nak melayan... 😎😎😎😎 Lov u much πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™ #prayforrainmh370

Why u grow up so fast la sayang ?? Too "makcik2" .. letih mami nak melayan... 😎😎😎😎 Lov u much πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™ #prayforrainmh370

1120 16

Filter: Normal

Comment
  • @iza_izyani (2 dni)
    Want to be like mummy la.. Mummy kan stylo, iman nk follow... So cute
     
  • @aiyu_danial (2 dni)
    Syg iman muahh muahhhπŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™
     
  • @tineenonee (2 dni)
    Cute Iman 😎😍
     
  • @masmarina2102 (2 dni)
    @intanmaizuraothaman keletah menghiburkan mummy ..cute Intan ..aunty suka
     
  • @farah7984 (2 dni)
    @intanmaizuraothaman iman dah umur berapa..she too matured la
     
  • Show more comments
     
 

2014-08-25 17:29:50

Salam Maghrib πŸ’šπŸ’›πŸ’œπŸ’šπŸ’›πŸ’œ #prayforrainmh370

Salam Maghrib πŸ’šπŸ’›πŸ’œπŸ’šπŸ’›πŸ’œ #prayforrainmh370

1533 36

Filter: Normal

Comment
People who like this
 

2014-08-25 12:09:04

For everyone 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

For everyone 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

1096 55

Filter: Normal

Comment
  • @juebberry (3 dni)
    happy bufday :)
     
  • @ellyhellmy (2 dni)
    eppy besday kakak....may allah bless u.... :) m always pray f0r #MH370
     
  • @safiy18 (2 dni)
    Happy Birthday sis @intanmaizuraothaman
     
  • @nollabella (2 dni)
    Happy birthday sis @intanmaizuraothaman may Allah bless u dear... be stronger sis muahhh
     
  • @lanaxeyrra (2 dni)
    β™‘β™₯β™‘β™₯β™‘β™₯β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™₯β™₯β™₯
     
  • Show more comments
     
 

2014-08-25 03:02:19

✈✈✈✈✈✈ Intan bersama sama dengan rakan2 seperjuangan di majlis menjemput kembalinya IFS Ghafar di Kompleks Bunga Raya KLIA.. Pada sesetengah pihak yang selalu memandang serong terhadap kerjaya ini, Janganlah menghina pekerjaan ini kerana kami juga insan biasa yang mencari sesuap nasi untuk keluarga. Pada zahirnya kerja ini memang nampak glamour tapi hakikatnya kerjaya ini memerlukan dedikasi yang amat tinggi dan risikonya amat tinggi juga. Mungkin anda di luar sana fikirkan scope utama kerjaya ini adalah menghidang makanan dan minuman, tapi scope utama kami adalah 'SAFETY' .... Kami first aider yang di latih secara professional. Kami tidak mengharap kami di sayangi tapi sebagai manusia kami layak di hormati. Rakan2 seperjuanganku, dengan tulus ikhlas intan ucapkan jutaan terima kasih di atas doa kalian kepada suami intan MOHD HAZRIN aka Rain. Di harap kalian ampunilah segala kesilapan yang Rain lakukan.. πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜”. Terima kasih *** pic kredit tu @tasha_nrudy #prayforrainmh370 #prayformh370

✈✈✈✈✈✈ Intan bersama sama dengan rakan2 seperjuangan di majlis menjemput kembalinya IFS Ghafar di Kompleks Bunga Raya KLIA.. Pada sesetengah pihak yang selalu memandang serong terhadap kerjaya ini, Janganlah menghina pekerjaan ini kerana kami juga insan biasa yang mencari sesuap nasi untuk keluarga. Pada zahirnya kerja ini memang nampak glamour tapi hakikatnya kerjaya ini memerlukan dedikasi yang amat tinggi dan risikonya amat tinggi juga.

Mungkin anda di luar sana fikirkan scope utama kerjaya ini adalah menghidang makanan dan minuman, tapi scope utama kami adalah 'SAFETY' .... Kami first aider yang di latih secara professional. Kami tidak mengharap kami di sayangi tapi sebagai manusia kami layak di hormati.

Rakan2 seperjuanganku, dengan tulus ikhlas intan ucapkan jutaan terima kasih di atas doa kalian kepada suami intan MOHD HAZRIN aka Rain. Di harap kalian ampunilah segala kesilapan yang Rain lakukan.. πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜”. Terima kasih *** pic kredit tu @tasha_nrudy

#prayforrainmh370
#prayformh370

2172 78

Filter: Normal

Comment
  • @basheeranasir (3 dni)
    stay strong dear. even xkenal dekat tp sy cintakan akak punya ketabahan .. xputus berharap flight mh370 will come back .
     
  • @naser_3d (3 dni)
    Sorry to say but the 370 already landed(down) in ukraine, http://m.youtube.com/watch?v=o6aiKtQ6hZ8
     
  • @dhilakcg (3 dni)
    Sy selalu berangan nk jd pramugari tp apakan daya x layak.
     
  • @toragirl80 (3 dni)
    Ladies.. you are juz great. Proud of u...
     
  • @zanariah6579 (3 dni)
    Semua sama di sisi Allah..teringat kata seorang ustaz,jgn sesekali kite menghina pramugari dan profesion mereka..lihat Mh17 satu dunia menyedekahkan Al-fatihah dan bacaan yaasin utk mereka....kite kelak belum tentu..hugs n kisses for @intanmaizuraothaman ,iman n muhammad..
     
  • Show more comments
     
 

2014-08-25 00:17:45

✈✈✈✈✈✈✈ Selamat Jalan IFS Ghafar MH17.. Semoga Kau tenang di sana, Amin.. Bawalah MH370 pulang ke tanahair.. Kami menunggu kalian semua.. #prayforrainmh370 #prayformh17 #prayformh370

✈✈✈✈✈✈✈ Selamat Jalan IFS Ghafar MH17..
Semoga Kau tenang di sana, Amin.. Bawalah MH370 pulang ke tanahair..
Kami menunggu kalian semua.. #prayforrainmh370 
#prayformh17 
#prayformh370

1808 44

Filter: Normal

Comment
  • @masmarina2102 (3 dni)
    #prayforrainmh370 @intanmaizuraothaman #prayformh17 #prayformh370...never stop
     
  • @nurkasih63 (3 dni)
    Al-fatihah
     
  • @suekalos (3 dni)
    Sayu hati bila lihat intan berckp dgn tan sri smlm..tabahnya hati intan dan muhamad sedikit pun xmeragam..bagai tau apa yg terjadi..😒😒
     
  • @azlinaazlina (3 dni)
    @intanmaizuraothaman ...al fatihah.. semoga akkk tabah... kami menunggu.. dan trus menanti... #pernantian 1pengiksaan
     
  • @nizahasnan (3 dni)
    Al fatihah :'( we r waiting for 370 n u brother..amin
     
  • Show more comments
     
 

2014-08-24 09:21:36

This is what happen when we watch Buleting Utama TV3 on 22 Aug 14.. Menonton jenazah2 crew dan pax MH17 diturunkan dari kapal terbang membuatkan kami merasa amat sedih dan turut menangis n sudah tentunnya Iman yang amat merindui papanya yang paling tersentuh dengan apa yang kami tonton..... Hanya Allah yang akan merubah segalanya.. wahai anakku Iman.. mami takkan dapat menandingi papamu tapi mami akan cuba sehabis baik untuk berikan kasih sayang untukmu.. Mami love u sayang Iman.. #prayforrainmh370

This is what happen when we watch Buleting Utama TV3 on 22 Aug 14.. Menonton jenazah2 crew dan pax MH17 diturunkan dari kapal terbang membuatkan kami merasa amat sedih dan turut menangis n sudah tentunnya Iman yang amat merindui papanya yang paling tersentuh dengan apa yang kami tonton..... Hanya Allah yang akan merubah segalanya.. wahai anakku Iman.. mami takkan dapat menandingi papamu tapi mami akan cuba sehabis baik untuk berikan kasih sayang untukmu.. Mami love u sayang Iman.. #prayforrainmh370

1752 380

Filter: Normal

Comment
  • @gee_jieja (1 dni)
    @azaliahjsalleh :(
     
  • @nanarxin (23 h)
    @unaaahabban
     
  • @unaaahabban (23 h)
    @nanarxin
     
  • @unaaahabban (23 h)
    @nisznatasha
     
  • @ruslawati1973 (23 h)
    Ya allah sedihnya tgk adik sekecil ini terpaksa meharungi hidup tanpa papa tersayang, kita pon menangis sama tgk iman menangis. 😭😭😭
     
  • Show more comments
     
 

2014-08-23 10:39:40

Hai B.. 23rd Aug 2014 .. πŸŽ‚πŸŽ‚πŸŽ‚πŸŽ‚πŸŽ‚πŸŽ‚πŸŽ‚ U know what...since we are courting and finally got married, you are the only person who always be the 1st to wish me "Happy Birthday" .. since i know you in 2006 you are the only person i celebrated my birthday with .. but today 23rd Aug 2014, Im alone with the kiddos doin' nothing but crying alone.... After so long im back celebrating it alone all by myself.. There is no cake to cut, There is no song to sing, There is no more birthday card with your beautiful rhyme, There is nothing without you... I wish u are here with me to celebrate my birthday .. I really miss u B.. I really do.. #prayforrainmh370

Hai B.. 23rd Aug 2014 .. πŸŽ‚πŸŽ‚πŸŽ‚πŸŽ‚πŸŽ‚πŸŽ‚πŸŽ‚ U know what...since we are courting and finally got married, you are the only person who always be the 1st to wish me "Happy Birthday" .. since i know you in 2006 you are the only person i celebrated my birthday with .. but today 23rd Aug 2014, Im alone with the kiddos doin' nothing but crying alone.... After so long im back celebrating it alone all by myself.. There is no cake to cut, There is no song to sing, There is no more birthday card with your beautiful rhyme, There is nothing without you... I wish u are here with me to celebrate my birthday .. I really miss u B.. I really do.. #prayforrainmh370

2084 304

Filter: Normal

Comment
  • @asyurarahman (4 dni)
    Happy belated besday sis . Love u . Iman & muhammad .
     
  • @are_wien85 (4 dni)
    Selamat hari jadi kak @intanmaizuraothaman.. semoga pnjg umo n tabah mengharungi semuanya.. tau k.intan kuat.. love u...
     
  • @achayahya (3 dni)
    Touching nye uolls @intanmaizuraothaman .. I layan feeling nak nangis dlm lrt.. btw happy birthday to u.. keep praying and Allah will always be with u.. ;)
     
  • @goldlina_83 (3 dni)
    happy belated birthday intan... may allah bless u n family... luv u...
     
  • @zizisidek (2 dni)
    Am sooo touched and i feel u dear @intanmaizuraothaman wishing u hapy belated bday!!
     
  • Show more comments
     
 

2014-08-22 23:51:57

Number fon Intan 019-39X XXXX masih active seperti biasa. Ps : sorry i have to announce like this.This is to reach Rain's friends out there..tq so much for your attention

Number fon Intan 019-39X XXXX masih active seperti biasa.

Ps : sorry i have to announce like this.This is to reach Rain's friends out there..tq so much for your attention

1095 11

Filter: Normal

Comment
  • @beto_kusyairy (6 dni)
    Noted..πŸ‘Œ
     
  • πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ‘πŸ‘@beto_kusyairy
     
  • @chiknda241 (6 dni)
    Salam...kak @intanmaizuraothaman ...smlm pejabat sy ade wat sambutan hari raya....kami wat banner sendri utk palestin n mh370/mh17....utk dtandatangan oleh jemputan kami...y banner palestin kami akn serah pd pihak aman palestine...tp y mh370/mh17 kami xtau nk srh pd sape...bleh ke kami wakilkn pd akak?
     
  • @addaniah (6 dni)
    O
     
  • Sudah tentu boleh @chiknda241
     
  • Show more comments
     
 

2014-08-22 11:04:48

Al-Fatihah MH370 & MH17 #prayformh370 #prayformh17 #prayforrainmh370

Al-Fatihah MH370 & MH17 
#prayformh370
#prayformh17 
#prayforrainmh370

1799 32

Filter: Normal

Comment
  • @intansuhana79 (6 dni)
    sebak tgk gambar Rain.... banyakkan berdoa, kuatkan semangat demi anak2 @intanmaizuraothaman #prayforrainmh370
     
  • @rynnmarzuki (6 dni)
    Al fatihah pd mereka... and to your beloved husband.. keep on pray that he will come back someday.. @intanmaizuraothaman
     
  • @aiyu_danial (6 dni)
    Al Fatihah #prayformh370 #prayformh17
     
  • @majmin007 (6 dni)
    Insan terpilih!my doa will always be with you!
     
  • @nizahasnan (6 dni)
    Everyone is waiting for u
     
  • Show more comments
     
People who like this
 

2014-08-22 06:51:48

Respect MH17 βœˆβœˆβ€β€πŸ’‹πŸ’‹πŸ‘«πŸ‘¬πŸ‘­πŸ‘«πŸ‘¬πŸ‘­ #prayformh17 #prayformh370 #prayforrainmh370

Respect MH17 βœˆβœˆβ€β€πŸ’‹πŸ’‹πŸ‘«πŸ‘¬πŸ‘­πŸ‘«πŸ‘¬πŸ‘­ #prayformh17 
#prayformh370 
#prayforrainmh370

1644 34

Filter: Normal

Comment
  • @wandh85 (6 dni)
    kak @intanmaizuraothaman ..u r d strongest women...bukan mudah utk membesarkan anak tanpa lelaki disisi...i solute u kak...hidup perlu diteruskan...ape pon yg berlaku..seperti mana yg akk tau..qada n qadar Allah....hanya Allah yang maha mengetahui...
     
  • @yuneudems (6 dni)
    O'Allah... I pray for the #MH370 back returns, Amin.
     
  • @lola_hydrangea (6 dni)
    Pretty
     
  • @khalisha06 (6 dni)
    Salute
     
  • @masmarina2102 (6 dni)
    @intanmaizuraothaman respect too #MH17..pray for #MH370 back returns ..Aamiin
     
  • Show more comments
     
 

2014-08-22 02:47:34

Mereka dalam perjalanan mereka pulang ke tanahair.. semoga Allah cucuri rahmat kepada rakan seperjuangan ku MH17. Al-Fatihah.. Ya Allah, Kau adalah sebaik baik perancang... B... sekiranya you yang tiba pada hari esok, mami berasa amat2 bersyukur ke hadrat Ilahi kerana akhirnya ada juga tempat untuk you bersemadi ... tapi Sayang, Allah sudah takdirkan semuanya begini... Semoga Allah cucuri rahmat untuk you dan rakan2 kita dalam MH370... Al-Fatihah #prayforrainmh370 #prayformh370 #prayformh17

Mereka dalam perjalanan mereka pulang ke tanahair.. semoga Allah cucuri rahmat kepada rakan seperjuangan ku MH17. Al-Fatihah.. Ya Allah, Kau adalah sebaik baik perancang... B... sekiranya you yang tiba pada hari esok, mami berasa amat2 bersyukur ke hadrat Ilahi kerana akhirnya ada juga tempat untuk you bersemadi ... tapi Sayang, Allah sudah takdirkan semuanya begini... Semoga Allah cucuri rahmat untuk you dan rakan2 kita dalam MH370... Al-Fatihah

#prayforrainmh370
#prayformh370
#prayformh17

1876 61

Filter: Normal

Comment
  • @aishajantan (6 dni)
    #PrayForRAINmh370
     
  • Al-Fatihah...#prayforMH17 #prayforMH370 #prayforrainmh370
     
  • @atien_lily (6 dni)
    Kak . Sy teramat lh sebak melihat post akak intan yg niee . Semoga akak sentiasa d beri kekuatan bersama kluarga tercinta alfatihah#prayforMH17#prayforMH370#prayforrainmh370 . Aminnnn
     
  • @roseshahrul_81 (6 dni)
    Amin..
     
  • @nizahasnan (6 dni)
    :'( alfatihah #mh17..still missing but never forgotten..u shall return home 1 day #mh370..amin..#prayforrainmh370 #prayformh370
     
  • Show more comments
     
 

2014-08-21 15:10:02

Yeahhhh saya dah 3mnths and saya dah meniarap πŸ˜†πŸ˜† .. πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“ #prayforrainmh370

Yeahhhh saya dah 3mnths and saya dah meniarap πŸ˜†πŸ˜† .. πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“ #prayforrainmh370

1545 40

Filter: Normal

Comment
  • @wani866 (7 dni)
    Eiii bambamnye Muhammad
     
  • @farisyafaisal (7 dni)
    Sekejap nya muhammad dh bsr...πŸ’“ u muhammad
     
  • @yanie_yusuf (6 dni)
    @intanmaizuraothaman ...cutenya baby..bila2 free mai dtg teluk intan...masih igt Yanie teluk intan..kwn Manja Azlina?πŸ˜‰πŸ˜‰
     
  • @aishajantan (6 dni)
    Cepat masa berlalu.. take care
     
  • @moysyafika (6 dni)
    Assalamualaikum muhammad!! Comel nya kamu... anty doakan kamu baik2 saja ya syg.. bam bam sgt... geram... nk hug plss kak @intanmaizuraothaman....
     
  • Show more comments
     
 

2014-08-21 01:15:06

Assalamualaikum.. Eagerly waiting for our frens to come home on 22nd Aug.. Intan pon turut berkabung juga utk hubby kesayangan @rainhasnan.. MH370.. #prayformh370 #prayformh17 #prayforrainmh370 #intanselfeejapyer

Assalamualaikum.. Eagerly waiting for our frens to come home on 22nd Aug.. Intan pon turut berkabung juga utk hubby kesayangan @rainhasnan.. MH370.. #prayformh370
#prayformh17
#prayforrainmh370
#intanselfeejapyer

877 33

Filter: Normal

Comment
  • So sweet dear..tqπŸ’‹ @aiyu_danial
     
  • Thank you dear 😒 @ewapremiumoutlet_authenricbags @rai_jufri @ainlamyaa @dhia_norsalfianney @intansuhana79 @nasamento @hbzbeauty_enterprise @lanaxeyrra @nyep10
     
  • Thank you dear 😒 @mirahashim @nazzriegold_gwgfx @cikhaizaaa @zazashahniza @masmarina2102 @cikpuannyssa @jlia87 @hanimusa
     
  • So sweet dear..tqπŸ’‹ @rynnmarzuki @_byla @anoorhafieza
     
  • @bajuglam amin
     
  • Show more comments
     
 

2014-08-20 05:47:09

Hmmmmm Muhammad sleep.. mami selfeee jap la.. i need a body massage.. need time for myself 😨 #intanselfeejapyer #prayforrainmh370

Hmmmmm Muhammad sleep.. mami selfeee jap la.. i need a body massage.. need time for myself 😨

#intanselfeejapyer
#prayforrainmh370

748 21

Filter: Normal

Comment
  • Terima kasih lovelies @fatehamhdsani @ianatashaholil @jujuaiman @nurulsyahira14 @aiyu_danial @nasamento @norazian_mohamad @masmarina2102
     
  • @rahilaalias miss u too babe πŸ’œ
     
  • @intansuhana79 tq ngah
     
  • @bajuglam (9 dni)
    Cantikkk beb! Flawlesssssss 😍😍😘
     
  • @yatisyuhaida cantikkan ??? Memang cantik darlin πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
     
  • Show more comments
     
People who like this
 

2014-08-19 04:11:29

Haaaaaa..... nampak mcm goodboy sangat duduk dalam carseat ni kan ??? Usah tertipu πŸ˜†πŸ˜€ ini pon sebab dia tidur... kalau tidak ????? Hmmm all the way dia mengamuk.. mami dia yang 😭😭😭😭😭😭😭 #prayforrainmh370

Haaaaaa..... nampak mcm goodboy sangat duduk dalam carseat ni kan ??? Usah tertipu πŸ˜†πŸ˜€ ini pon sebab dia tidur... kalau tidak ????? Hmmm all the way dia mengamuk.. mami dia yang 😭😭😭😭😭😭😭 #prayforrainmh370

943 16

Filter: Normal

Comment
 

2014-08-19 04:00:57

Hello Doctor πŸ₯πŸ₯πŸ₯πŸ’œπŸ’œπŸ’œ

Hello Doctor πŸ₯πŸ₯πŸ₯πŸ’œπŸ’œπŸ’œ

1059 19

Filter: Normal

Comment
 

2014-08-19 03:32:40

Advertisement: