English instagram, celebrities, sporstmen, instagram on yout page

 
 

Advertisement:

Intan Maizura Othaman @intanmaizuraothaman

Intan Maizura Othaman intanmaizuraothaman
  • bio: "My Gallery,My Way,My Say" Lady Boss @diamondsbydiamond #prayforrainmh370 email : [email protected] twitter : @intanmaizura80
  • number of photos: 2168
  • followed by: 78162
 

Keep smiling because life is a beautiful thing and there’s so much to smile about 😊😊😊 #rainsfamilia #prayforrainmh370 #contentohikers #peaksforrain #eatsleepprayandhike #angsipeak

Keep smiling because life is a beautiful thing and there’s so much to smile about 😊😊😊 #rainsfamilia 
#prayforrainmh370 
#contentohikers 
#peaksforrain 
#eatsleepprayandhike 
#angsipeak

593 3

Filter: Clarendon

Comment
 

2016-02-13 10:18:50

And we did it son !! ❀❀ #rainsfamilia #prayforrainmh370 #contentohikers #peaksforrain #eatsleepprayandhike #angsipeak

And we did it son !! ❀❀ #rainsfamilia 
#prayforrainmh370 
#contentohikers 
#peaksforrain 
#eatsleepprayandhike 
#angsipeak

683 3

Filter: Amaro

Comment
  • @mata_kreatif (14 h)
    Always happy
     
  • @intansuhana79 (13 h)
    wahhh terbaik....
     
  • Caya lah kak @intanmaizuraothaman .. Bukan senang sambil hiking sambil bwk anak.. Perghh..πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺπŸ»πŸ˜ƒ
     
 

2016-02-13 08:22:19

we made it, it’s Friday!! 😁😚😁😚😁😚😁😚 #rainsfamilia #holidays #intanselfeejapyer

we made it, it’s Friday!! 😁😚😁😚😁😚😁😚 #rainsfamilia 
#holidays 
#intanselfeejapyer

401 5

Filter: Normal

Comment
  • Is it true i heard abt capt azhari was found in Taiwan????
     
  • Seyes ke? @vii.narza.official
     
  • @faezah_eija (1 dni)
    ur V shape face.. totally transform! sila share apakah resepinya..
     
  • @noreen7227 (1 dni)
    Another fake news maybe @vii.narza.official ..
     
  • I hope the news is true, yet Its a Do'a from msian ppl, i felt shivering when i met kak intan on my flt to AOS last year with lil muhammad.. Get chance to talk with her, rmmbr kak intan ur daughter was vomiting in my fltπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
     
 

2016-02-12 04:31:53

Yeahh please guys .. talk to my hand.. we want to eat ice cream everyday ! Period πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Yeahh please guys .. talk to my hand.. we want to eat ice cream everyday ! Period πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

465 6

Filter: Normal

Comment
 

2016-02-11 03:27:12

Bangun pagi gosok gigi πŸ˜‚ #rainsfamilia #prayforrainmh370

Bangun pagi gosok gigi πŸ˜‚

#rainsfamilia 
#prayforrainmh370

458 3

Filter: Normal

Comment
 

2016-02-11 03:10:09

Tiada yang lebih terindah Selain kita, kau dan aku bersama Biar ku sentuh dan rasa Kasih yang mesra Hanya kita yang tahu Tenang memandang wajah yang lena Tuhan selalu denganmu Sayang tidur saja sayang Lupakan saja yang semalam Tidurlah mimpi indah Oh sayang tidur saja sayang Setia di sini ku menjaga Tidurlah kaulah segalanya Sayang kaulah segalanya Sayang Waktu dan usia berlalu Saksi padamu dewasa dan sempurna Setiap air matamu hancur hatiku Mahu kau senyum selalu Biar luka diubati waktu Tuhan selalu denganmu #rainsfamilia #sayang

Tiada yang lebih terindah
Selain kita, kau dan aku bersama
Biar ku sentuh dan rasa
Kasih yang mesra
Hanya kita yang tahu

Tenang memandang wajah yang lena
Tuhan selalu denganmu

Sayang tidur saja sayang
Lupakan saja yang semalam
Tidurlah mimpi indah

Oh sayang tidur saja sayang
Setia di sini ku menjaga
Tidurlah kaulah segalanya
Sayang kaulah segalanya
Sayang

Waktu dan usia berlalu
Saksi padamu dewasa dan sempurna
Setiap air matamu hancur hatiku
Mahu kau senyum selalu

Biar luka diubati waktu
Tuhan selalu denganmu

#rainsfamilia 
#sayang

504 2

Filter: Normal

Comment
  • @mimingluvhim (3 dni)
    Saya paham perasaan akak,sbb kita lalui perkara yg sama......
     
  • @miszabby (2 dni)
    hugs
     
 

2016-02-10 13:45:36

Pagi2 sudah ngamuk ngada2..bila orang tak layan dia, lagi ngada2 πŸ˜‚πŸ˜πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜ #rainsfamilia #prayforrainmh370

Pagi2 sudah ngamuk ngada2..bila orang tak layan dia, lagi ngada2 πŸ˜‚πŸ˜πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜ #rainsfamilia 
#prayforrainmh370

519 15

Filter: Normal

Comment
  • @mslizah (3 dni)
    cute nyer dia @intanmaizuraothaman
     
  • @mimiey_syakira (3 dni)
    Manja rupanye bdk tecik niii
     
  • @tieathirahidris (3 dni)
    Kakak iman cm dh besar je....tron2 tanya "knp mmy"...heee..comel
     
  • @lala_walid (3 dni)
    Hahhaha btul nak perhatian si kecik ni kan @irina.natural.makeup
     
  • @izzanshidi (3 dni)
    Meh Muhammad dtg umah untie.. untie cuti ni.. meh untie jaga Muhammad meh.. πŸ˜™πŸ’•
     
  • Show more comments
     
 

2016-02-10 01:24:14

❀❀❀❀❀❀ "Seorang pakar motivasi menasihatkan saya, Intan perlu kuat dan reda. Allah beri ini sebagai ujian kepada insan yang Dia pilih. Allah perintahkan malaikat untuk lihat bagaimana Intan menerima dan melalui ujian ini. Kalau Intan reda, Allah akan perintahkan malaikat membina mahligai di syurga. Intan mahu atau tidak?" - @intanmaizuraothaman, isteri pramugara Mohd Hazrin Mohamed Hasnan yang hilang dalam peristiwa MH370. Februari ini, kami ingin mengajak InTrenders mengenang dan mendoakan kesejahteraan seluruh anak kapal & penumpang pesawat MH370 yang hilang dari radar. Baca lanjut temu bual eksklusif ini, hanya dalam @intrendmalaysia edisi Feb 2016. Teks & Penyelaras: @huda9984 Foto: @sammietyy, Grey Rabbit Studio Arahan Seni: @aznistoria, @bermaid & Donna Penata Gaya: Shaff Zain & Zrean (pelatih Limkokwing University) Solekan: @leenzakaria Video: @tyranooy Penaja Lokasi: La Juiceria @doppiokl #InTrendMalaysia #prayforMH370 #prayforrainmh370 #rainsfamilia

❀❀❀❀❀❀ "Seorang pakar motivasi menasihatkan saya, Intan perlu kuat dan reda. Allah beri ini sebagai ujian kepada insan yang Dia pilih. Allah perintahkan malaikat untuk lihat bagaimana Intan menerima dan melalui ujian ini. Kalau Intan reda, Allah akan perintahkan malaikat membina mahligai di syurga. Intan mahu atau tidak?" - @intanmaizuraothaman, isteri pramugara Mohd Hazrin Mohamed Hasnan yang hilang dalam peristiwa MH370.

Februari ini, kami ingin mengajak InTrenders mengenang dan mendoakan kesejahteraan seluruh anak kapal & penumpang pesawat MH370 yang hilang dari radar. Baca lanjut temu bual eksklusif ini, hanya dalam @intrendmalaysia edisi Feb 2016.

Teks & Penyelaras: @huda9984 
Foto: @sammietyy, Grey Rabbit Studio
Arahan Seni: @aznistoria, @bermaid & Donna
Penata Gaya: Shaff Zain & Zrean (pelatih Limkokwing University)
Solekan: @leenzakaria 
Video: @tyranooy 
Penaja Lokasi: La Juiceria @doppiokl 
#InTrendMalaysia 
#prayforMH370
#prayforrainmh370
#rainsfamilia

696 13

Filter: Normal

Comment
  • @yusryfy (4 dni)
    Such a strong human being. I'm proud of you! Stay strong and beautiful.
     
  • @diet_cara_saya (4 dni)
    Akk ibu yg hebat ..
     
  • @tupperware_kl (4 dni)
    Am proud of u kak intan! A mother of two cute angels! Muga Allah sentiasa melindungi mu anak beranak.. ❀️
     
  • @rynn.marzuki (4 dni)
    Will get it today my dear sis @intanmaizuraothaman
     
  • @reenmirul (4 dni)
    😍😍😍😍take care beb! Miss u all!!
     
  • Show more comments
     
 

2016-02-09 03:24:16

Tak mau tidok pulak 😀😀😀 #rainsfamilia #prayforrainmh370

Tak mau tidok pulak 😀😀😀 #rainsfamilia 
#prayforrainmh370

645 11

Filter: Normal

Comment
  • @fadzilahnur (5 dni)
    Xnk tdo die...hehhe...comel je
     
  • @isefnz (5 dni)
    @liyayunus dengan takde giginya wehh ahahaha
     
  • @arna_asikin (5 dni)
    besar dah muhammad.. so cute laa kak @intanmaizuraothaman
     
  • @munie_zainal (5 dni)
    Hahhahahahahha. Adoiii asal la muke nakal cheeky sgt bdk niii.. dgn gigi citoet macam tuu 😍😍😍
     
  • @izzanshidi (5 dni)
    senyuman gatal dr baby M.....😍😍😍
     
  • Show more comments
     
People who like this
 

2016-02-08 16:01:47

Chillen like Bob Dylan .. ❀❀❀❀❀❀❀❀❀ #rainsfamilia #prayforrainmh370

Chillen like Bob Dylan .. ❀❀❀❀❀❀❀❀❀ #rainsfamilia 
#prayforrainmh370

667 1

Filter: Lo-fi

Comment
 

2016-02-08 14:08:09

Petang2 pegi merempit kat wangsa maju .. Cari stall nak mengopi, stop jap kat @ikhlascoffee and terpana sekejap sbb ice latte nya da bomb πŸ’£πŸ’£πŸ’£.. the best part RM5 sahajer .. !!!! Harus ku repeat 😚😚😚 #ikhlascoffee #rainsfamilia #prayforrainmh370

Petang2 pegi merempit kat  wangsa maju .. Cari stall nak mengopi, stop jap kat @ikhlascoffee and terpana sekejap sbb ice latte nya da bomb πŸ’£πŸ’£πŸ’£.. the best part RM5 sahajer .. !!!! Harus ku repeat 😚😚😚 #ikhlascoffee
#rainsfamilia 
#prayforrainmh370

550 4

Filter: Juno

Comment
  • @hudarohaida (6 dni)
    Style lah akak..sy suka sgt akak punya positivity..hopefully dpt meet up dgn u one day😊😊😊
     
  • @rynn.marzuki (6 dni)
    Straight away ke kota damansara pulak my dear sis.. @intanmaizuraothaman
     
  • @intansuhana79 (6 dni)
    wahhh sempat lagi tu...
     
  • @cynta14 (6 dni)
    @nadiamessy
     
 

2016-02-07 08:29:09

Adegan terbaru drama Bawang Merah Bawang Putih .. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #rainsfamilia #prayforrainmh370

Adegan terbaru drama Bawang Merah Bawang Putih .. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #rainsfamilia #prayforrainmh370

470 3

Filter: Gingham

Comment
 

2016-02-07 01:58:24

Anak jantan memang macam ni eh ?? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #rainsfamilia #prayforrainmh370

Anak jantan memang macam ni eh ?? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #rainsfamilia 
#prayforrainmh370

670 18

Filter: Normal

Comment
People who like this
 

2016-02-07 01:06:49

Cuti2 skolah ni bawak la adik2 bongsu pegi hiking .. πŸ’ͺπŸ’ͺ❀❀🐒🐒 #rainsfamilia #prayforrainmh370 #peaksforrain #contentohikers #eatsleepprayandhike

Cuti2 skolah ni bawak la adik2 bongsu pegi hiking .. πŸ’ͺπŸ’ͺ❀❀🐒🐒 #rainsfamilia 
#prayforrainmh370 
#peaksforrain 
#contentohikers
#eatsleepprayandhike

782 11

Filter: Juno

Comment
 

2016-02-06 05:23:56

Assalamualaikum and have a good day

Assalamualaikum and have a good day

374 2

Filter: Normal

Comment
  • @mata_kreatif (9 dni)
    Wa alaikumussalam, in sya allah
     
  • @ixora_qin88 (9 dni)
    Wa alaikumussalam muga ari ni lebih baik dr smlm.... 🌹😘😘😘
     
 

2016-02-04 00:31:35

Get this special edition at bookstore near you ❀❀✈✈ #Repost @intrendmalaysia with @repostapp ・・ Februari ini, kami ingin mengajak InTrenders mengenang dan mendoakan kesejahteraan seluruh anak kapal & penumpang pesawat MH370 yang hilang dari radar. Baca lanjut temu bual eksklusif ini, hanya dalam @intrendmalaysia edisi Feb 2016. Teks & Penyelaras: @huda9984 Foto: @sammietyy, Grey Rabbit Studio Arahan Seni: @aznistoria, @bermaid & Donna Penata Gaya: Shaff Zain & Zrean (pelatih Limkokwing University) Solekan: @leenzakaria Video: @tyranooy Penaja Lokasi: La Juiceria @doppiokl #InTrendMalaysia #prayforMH370 #prayforrainmh370

Get this special edition at bookstore near you ❀❀✈✈ #Repost @intrendmalaysia with @repostapp
・・ Februari ini, kami ingin mengajak InTrenders mengenang dan mendoakan kesejahteraan seluruh anak kapal & penumpang pesawat MH370 yang hilang dari radar. Baca lanjut temu bual eksklusif ini, hanya dalam @intrendmalaysia edisi Feb 2016.

Teks & Penyelaras: @huda9984 
Foto: @sammietyy, Grey Rabbit Studio
Arahan Seni: @aznistoria, @bermaid & Donna
Penata Gaya: Shaff Zain & Zrean (pelatih Limkokwing University)
Solekan: @leenzakaria 
Video: @tyranooy 
Penaja Lokasi: La Juiceria @doppiokl 
#InTrendMalaysia 
#prayforMH370
#prayforrainmh370

557 3

Filter: Normal

Comment
  • @intansuhana79 (10 dni)
    x sempat lg bak beli nie...
     
  • @intrendmalaysia (10 dni)
    @intanmaizuraothaman ❀️
     
  • @intanmaizuraothaman ..i mesti dptkan @intrendmalaysia by today...luv u kiddos..πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™
     
 

2016-02-03 13:01:18

"The angels sing when you are near within your arms I have nothing to fear" Note from mommy ; kencing berak pon pakai diapers lagi nak πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€ #rainsfamilia #prayforrainmh370

"The angels sing when you are near
within your arms I have nothing to fear"

Note from mommy ; kencing berak pon pakai diapers lagi nak πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€ #rainsfamilia 
#prayforrainmh370

807 8

Filter: Clarendon

Comment
 

2016-02-02 18:38:28

Morning everyone 😚😚😚😚.. have a good day PS:anyone need some body fat can PM me directly πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #rainsfamilia #prayforrainmh370

Morning everyone 😚😚😚😚.. have a good day

PS:anyone need some body fat can PM me directly πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #rainsfamilia
#prayforrainmh370

623 7

Filter: Normal

Comment
  • @elmirzamrz (12 dni)
    morning kak 😊
     
  • @corelle_shop (12 dni)
    Asalam.morning ☺️☺️☺️☺️
     
  • @nuraida_girl (11 dni)
    morning kak intanmaizura
     
  • @aspcanvas (11 dni)
    Morning dear
     
  • @yasmintadamdebbs (11 dni)
    Win win win!!! Since not wearing MH kebaya i hv lots of fats to be given away @intanmaizuraothaman πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
     
  • Show more comments
     
 

2016-02-01 22:58:44

Cepat dapatkan di pasaran ok.. ❀❀❀❀❀❀❀❀❀ #Repost @intrendmalaysia with @repostapp ・・・ Kau mengajarku memahami, makna cinta sebesar semesta... Bersama wajah sampul @intrendmalaysia Februari ini, @anzalnanasir88 - mendakapi makna cinta paling hebat. Juga kisah realiti cinta dan pengorbanan paling menyentuh nurani hasil temu bual eksklusif bersama @zarinazainuddin_ , Dato' Hattan & Datin @arianie47, balu anak kapal MH370 @intanmaizuraothaman, @dj.nas.t dan @atitaharis. Semua ini dalam @intrendmalaysia edisi Februari 2016. Temu Bual: @haizan.ahmad Foto: TK @ Yipieyaya Arahan Seni: @aznistoria Penata Gaya: @xeliciousxass Solekan: @khirkhalid Dandanan: @bibian226 @ Hair Menu Pembantu Penyelaras: Shaff Zain & Zrean (Pelatih LimKokWing University) Video: Donna, @bermaid & @tyranooy

Cepat dapatkan di pasaran ok.. ❀❀❀❀❀❀❀❀❀ #Repost @intrendmalaysia with @repostapp
・・・
Kau mengajarku memahami, makna cinta sebesar semesta... Bersama wajah sampul @intrendmalaysia Februari ini, @anzalnanasir88 - mendakapi makna cinta paling hebat. Juga kisah realiti cinta dan pengorbanan paling menyentuh nurani hasil temu bual eksklusif bersama @zarinazainuddin_ , Dato' Hattan & Datin @arianie47, balu anak kapal MH370 @intanmaizuraothaman, @dj.nas.t dan @atitaharis.

Semua ini dalam @intrendmalaysia edisi Februari 2016.

Temu Bual: @haizan.ahmad 
Foto: TK @ Yipieyaya
Arahan Seni: @aznistoria 
Penata Gaya: @xeliciousxass 
Solekan: @khirkhalid 
Dandanan: @bibian226 @ Hair Menu
Pembantu Penyelaras: Shaff Zain & Zrean (Pelatih LimKokWing University)
Video: Donna, @bermaid & @tyranooy

319 3

Filter: Normal

Comment
Tags
 

2016-02-01 13:16:52

#throwback photoshoot untuk @intrendmalaysia edisi feb .. seronok kalau shoot dgn baby M.. dia ni suka bergambo.. kalau dgn kakak Iman susah sket .. Baby M ni perasan sket, mulalah kembang2 perasan2 kalau orang panggil dia ensem πŸ˜¨πŸ˜¨πŸ˜‚πŸ˜‚.. #rainsfamilia #prayforrainmh370 #InTrendMalaysia

#throwback photoshoot untuk @intrendmalaysia edisi feb .. seronok kalau shoot dgn baby M.. dia ni suka bergambo.. kalau dgn kakak Iman susah sket .. Baby M ni perasan sket, mulalah kembang2 perasan2 kalau orang panggil dia ensem πŸ˜¨πŸ˜¨πŸ˜‚πŸ˜‚.. #rainsfamilia 
#prayforrainmh370 
#InTrendMalaysia

822 9

Filter: Normal

Comment
 

2016-02-01 06:37:30