English instagram, celebrities, sporstmen, instagram on yout page

 
 

Advertisement:

Intan Maizura Othaman @intanmaizuraothaman

Intan Maizura Othaman intanmaizuraothaman
  • bio: I miss you, I love you & A love letters for you.. #prayforrainmh370 email : [email protected] twitter : @intanmaizura80
  • number of photos: 1270
  • followed by: 28880
 

3 Syawal.. Alhamdulillah zaman sekarang banyak koleksi2 pakaian yang amat praktikal kepada ibu2 menyusu dan juga boleh dibawa solat.. Shawl yang besar dan tak jarang, kain pon sejuk dan sedap dipakai di hari lebaran ini, yang penting tak payah nak iron !! .. (bukan nak iklan,tapi kebenaran) Tak salah kita share benda baik kan.. love love love Jubah : @bellaammara Shawl : @imaanboutique Kudos to both butik for selling practical and beautiful garment..

3 Syawal.. Alhamdulillah zaman sekarang banyak koleksi2 pakaian yang amat praktikal kepada ibu2 menyusu dan juga boleh dibawa solat.. Shawl yang besar dan tak jarang, kain pon sejuk dan sedap dipakai di hari lebaran ini, yang penting tak payah nak iron !! .. (bukan nak iklan,tapi kebenaran)

Tak salah kita share benda baik kan.. love love love

Jubah : @bellaammara 
Shawl : @imaanboutique 
Kudos to both butik for selling practical and beautiful garment..

1368 31

Filter: Normal

Comment
  • @nasri80 bukan rumah aku bro.. rumah sedara. Selamat Hari Raya
     
  • @4kusushi (21 h)
    sis @intanmaizuraothaman mmg cantik! ♥♥
     
  • Cntiknyer..ske tgk kak intan :) ..
     
  • @chentajueha (21 h)
    Ayu je sis.. @intanmaizuraothaman . :)
     
  • Thank you for sharing, kak @intanmaizuraothaman. Selamat Hari Raya to you and your family ❤
     
  • Show more comments
     
 

2014-07-30 10:12:08

My Ballerina to be ...

My Ballerina to be ...

869 7

Filter: Normal

Comment
 

2014-07-30 09:11:47

Love of my life 👬💋💓 #prayforrainmh370

Love of my life 👬💋💓 #prayforrainmh370

1643 31

Filter: Normal

Comment
  • @nizahasnan (1 dni)
    U put smiles to our faces dear..we miss ur amazing papa.....<3
     
  • @nurulazean88 (1 dni)
    muhammad sangat mirip dgn papa..maha Adil Allah kn kak @intanmaizuraothaman
     
  • ❤️
     
  • @rienahasnan (21 h)
    I know you would love him unconditionally papa!! ❤️❤️❤️
     
  • @darling_mrq (21 h)
    That smile make me cry
     
  • Show more comments
     
 

2014-07-30 03:41:53

Sorry if i bombing ur ig with Muhammad pics everyday..I cant help it.. how to resist this laugh and smile.. papa must be proud of his son.. i miss u so much sayang.. i do..

Sorry if i bombing ur ig with Muhammad pics everyday..I cant help it.. how to resist this laugh and smile.. papa must be proud of his son.. i miss u so much sayang.. i do..

1504 38

Filter: Normal

Comment
  • @lynnemnf (1 dni)
    Sending BIG HUGS to you and your lovely beautiful babies. May Allah keep you all safe always. Will keep on praying for good news of MH370. Hanya Allah yg tau. I wish I hv the power to put a smile on yr face again. SHRMZB
     
  • Tomeinyaaaa.
     
  • @wanieisri (1 dni)
    Muhammad :) comel sgt ♥
     
  • @nizahasnan (1 dni)
    Baby penawar duka
     
  • @aishajantan (1 dni)
    Comel :)
     
  • Show more comments
     
 

2014-07-30 02:43:42

When he is too bam bam, he can fit his sister red kaler short pant .. 💋💜💋💜💋

When he is too bam bam, he can fit his sister red kaler short pant .. 💋💜💋💜💋

1308 25

Filter: Normal

Comment
 

2014-07-29 11:08:24

STOP KILLING WOMEN AND CHILDREN YOU BUNCH OF COWARDS !!! #SayNoToZionist #terroristisrael #SavePalestine #SaveGaza #PrayForGaza #TodaysFact

STOP KILLING WOMEN AND CHILDREN YOU BUNCH OF COWARDS !!! #SayNoToZionist #terroristisrael #SavePalestine #SaveGaza #PrayForGaza #TodaysFact

908 23

Filter: Normal

Comment
  • @schkyn (2 dni)
    They think they are the chosen folks. I dont wanna be the chosen one then if chosen means you can kill innocent people.
     
  • @ainulyaqhin (2 dni)
    im speechless with the israelis. kak @intanmaizuraothaman u should tell them more about the facts they r taking other ppl's land. shame on u! @orinlevii u r israelis and please open ur eyes about israel bombing and murder ppl in palestin especially woman and children. the whole world against u!!! dont u see??!! shame on u!!! u have no land even on earth so please dont act like u have one! i am muslim and of course i ll against this and fyi all over the world also against israel! u kill ppl innocence and u r so proud of it. i dont know why u still defend israel eventho u see from ur eyes the disaster and the cruelty ur israel did. #prayforgaza #terroristisrael #savepalestine #savegaza #savepalestine
     
  • @shidakhalim_ (1 dni)
    Children died while they are happily play at the playgroud? Thats what u call protecting the citizens using their weapons? What??!! Thats crap! U better watch out ur words @orinlevii
     
  • @iejasaad (1 dni)
    Allahuakbar. .. buta kot mata dia tu... ya Allah. .. laknatullah... teruskan jihad u @intanmaizuraothaman #prayforgazza #savepalestine
     
  • @arfan888 (1 dni)
    100% Right
     
  • Show more comments
     
 

2014-07-29 09:05:40

Salam Lebaran From Us.. Iman and Muhammad

Salam Lebaran From Us.. Iman and Muhammad

1522 38

Filter: Normal

Comment
  • @zaitunlatiff (2 dni)
    Comelnya.
     
  • @applepinkz (2 dni)
    Selamat hari raya kak @intanmaizuraothaman..beautiful picture..junior u and junior rain..sangat kopipes!
     
  • @linazafsyana (2 dni)
    Such an adorable kids...comelnya iman n muhammad.. iman muka mummy..muhammad muka papa...
     
  • @afinawahi (2 dni)
    Comelnya Iman & Muhammad... Selamat Hari Raya Aidilfitri kak intan. Moga Iman n Muhammad mnjdi anak yg soleh dan solehah ye :)
     
  • Adorable
     
  • Show more comments
     
 

2014-07-28 08:27:27

Salam 1 Syawal

Salam 1 Syawal

1814 48

Filter: Normal

Comment
  • Terima Kasih semua atas doa kalian..amin
     
  • @izzarabeautee (2 dni)
    Cantiknya.... :))) selamat hari raya sis...
     
  • @najwabandicoot (2 dni)
    Slmt hr ry kakak.. Tgk akak kt tv3 mlm ry itu hari.. May Allah bless you with thousand happiness.
     
  • @_ash_ekin (2 dni)
    Nice pic..keep smile
     
  • @norida_manan (1 dni)
    Selamat hari raya intan..semuga kebahgiaan akan sentiasa bersamamu dan anak2..amiin
     
  • Show more comments
     
 

2014-07-28 04:39:23

Syawal 2014 💜💖💜💖💜💖💜💖💜💖💜💖💜💖 Salam Aidilfitri & Maaf Zahir Batin 💜💖💜💖💜💖💜💖💜💖💜💖💜💖 Kepada semua rakan taulan saya di IG ini, semoga anda berbahagia di Syawal ini .. yang baru yang lama dan yang dekat yang jauh anda semua saya hargai dan sayangi.. Terima kasih atas doa2 & dorongan dari anda. Hanya Allah sahaja yang dapat membalasnya Kepada kenalan suami saya,Hazrin aka Rain, ampun dan maaf kiranya Rain ada berbuat salah atau terkasar bahasa.. Ampunkanlah dosa2 nya agar dia tenang di sana.. Terima Kasih #prayforrainmh370 #prayformh370

Syawal 2014 💜💖💜💖💜💖💜💖💜💖💜💖💜💖
Salam Aidilfitri & Maaf Zahir Batin
💜💖💜💖💜💖💜💖💜💖💜💖💜💖 Kepada semua rakan taulan saya di IG ini, semoga anda berbahagia di Syawal ini .. yang baru yang lama dan yang dekat yang jauh anda semua saya hargai dan sayangi.. Terima kasih atas doa2 & dorongan dari anda. Hanya Allah sahaja yang dapat membalasnya

Kepada kenalan suami saya,Hazrin aka Rain, ampun dan maaf kiranya Rain ada berbuat salah atau terkasar bahasa.. Ampunkanlah dosa2 nya agar dia tenang di sana.. Terima Kasih 
#prayforrainmh370 
#prayformh370

1739 59

Filter: Normal

Comment
  • Slmt hari raya sis @intanmaizuraothaman . Kami sentiasa mendoakan akak n family😍😘
     
  • @noorulali (3 dni)
    Selamat hari raya beb!!this pic speaks a thousand words..take care beb..n be strong as always..xoxo
     
  • @ilalalarazak (3 dni)
    Dfffdfkdk
     
  • @muzlinanoor (3 dni)
    Selamat Hari Raya @intanmaizuraothaman . Semoga kita terus istiqamah dalam bukan2 seterusnya
     
  • @thuraiyazman_ (3 dni)
    Akak.. Tgok akk kat tv. Selamat hari raya.
     
  • Show more comments
     
 

2014-07-27 15:23:24

Aidil Fitri 2014 Assalamualaikum B, Tanggal 8 Aug 2013 adalah aidilfitri yang terakhir kita raikan bersama.. Masih segar diingatan kemeriahannya dengan persalinan bewarna biru pilihan kita utk dipakai pada raya pertama.. you kelihatan sungguh segak dan kacak dengan sampin baru yang dibeli.. and yes.. I yang pilih & sesuai sangat dengan baju melayu biru you.. Seperti pasangan yang lain kita akan bersalaman memohon keampunan & sudah tentu mami yang banyak berdosa dengan u B.. Dan you seperti biasa akan tetap memaafkan segala kesalahan mami dari yang sebesar besarnya hinggalah sekecil kecilnya.. Terima kasih B, I love you so much.. Namun, berlainan tahun ini mami akan merindui keindahan mengucup tangan you, tangan seorang suami di pagi Aidilfitri dan inilah pertama kalinya kita tidak beraya bersama dan hakikatnya you sudah tiada disisi mami untuk selama lamanya.... Allahuakbar, I rindu sangat untuk berbual & ketawa terbahak bahak dengan you.. tapi apakan daya... Alangkah indahnya jika I tahu bilakah kiranya kita akan berpisah kerana sudah tentunya mami akan sujud memohon agar you memaafkan segala dosa2 yang telah I lakukan selama I menjadi isteri you.. Sekiranya you dapat mendengar keluhan hati mami ini, ampunkanlah dosa2 mami dari hujung rambut hingga ke hujung kaki B.. Tak dapat mami menahan juraian air mata mami tatkala mengarang bingkisan hati ini.. I banyak dosa dengan you... Anak you Iman, amat merindui you B.. Setiap malam dia menangis rindukan belaian you.. Mami akan cuba mewarnai Aidil fitri ini agar dia dapat melupakan kesedihan ini untuk seketika.. Terima kasih B, kerana you singgah didalam mimpi Iman.. Itu cukup untuk membuatkan Iman mengukir senyuman setelah dia bangun di pagi hari.. Salam Aidil Fitri dari kami ber-3 untuk you B... Maaf zahir & batin.. Semoga Allah perkenankan doa kami untuk bersatu dengan you di dunia yang hakiki.. Amin Amin Amin.. Assalamualaikum B... #prayforrainmh370 #prayformh370

Aidil Fitri 2014 
Assalamualaikum B,

Tanggal 8 Aug 2013 adalah aidilfitri yang terakhir kita raikan bersama.. Masih segar diingatan kemeriahannya dengan persalinan bewarna biru pilihan kita utk dipakai pada raya pertama.. you kelihatan sungguh segak dan kacak dengan sampin baru yang dibeli.. and yes.. I yang pilih & sesuai sangat dengan baju melayu biru you.. Seperti pasangan yang lain kita akan bersalaman memohon keampunan & sudah tentu mami yang banyak berdosa dengan u B.. Dan you seperti biasa akan tetap memaafkan segala kesalahan mami dari yang sebesar besarnya hinggalah sekecil kecilnya.. Terima kasih B, I love you so much.. Namun, berlainan tahun ini mami akan merindui keindahan mengucup tangan you, tangan seorang suami di pagi Aidilfitri dan inilah pertama kalinya kita tidak beraya bersama dan hakikatnya you sudah tiada disisi mami untuk selama lamanya.... Allahuakbar, I rindu sangat untuk berbual & ketawa terbahak bahak dengan you.. tapi apakan daya... Alangkah indahnya jika I tahu bilakah kiranya kita akan berpisah kerana sudah tentunya mami akan sujud memohon agar you memaafkan segala dosa2 yang telah I lakukan selama I menjadi isteri you.. Sekiranya you dapat mendengar keluhan hati mami ini, ampunkanlah dosa2 mami dari hujung rambut hingga ke hujung kaki B.. Tak dapat mami menahan juraian air mata mami tatkala mengarang bingkisan hati ini.. I banyak dosa dengan you... Anak you Iman, amat merindui you B.. Setiap malam dia menangis rindukan belaian you.. Mami akan cuba mewarnai Aidil fitri ini agar dia dapat melupakan kesedihan ini untuk seketika.. Terima kasih B, kerana you singgah didalam mimpi Iman.. Itu cukup untuk membuatkan Iman mengukir senyuman setelah dia bangun di pagi hari.. Salam Aidil Fitri dari kami ber-3 untuk you B... Maaf zahir & batin.. Semoga Allah perkenankan doa kami untuk bersatu dengan you di dunia yang hakiki.. Amin Amin Amin.. Assalamualaikum B... #prayforrainmh370 
#prayformh370

2282 155

Filter: Normal

Comment
  • @janesim2310 (1 dni)
    Be strong kak..sedihnye bca nukilan akak nie..
     
  • @nor_yin (1 dni)
    Allahu akhbar..sedihnya baca luahan hati intan,x sedar mngalir air mata.i selalu ikuti perkembangan u.tabahkan hati intan demi permata2 u yg sangat berharga..selamat hari raya aidilfitri dari saya buat intan sekeluarga.
     
  • @fifaalzaifa (1 dni)
    Akak kuat . Be strong ye kak utk anak2 . Sedih baca :(
     
  • @viqiehassegaf (1 dni)
    😭😭😭
     
  • @imannajwa (1 dni)
    Menitik air mata bile baca luahan hati akak ....
     
  • Show more comments
     
 

2014-07-27 07:41:33

Busyukku

Busyukku

1092 46

Filter: Normal

Comment
  • @miszabby (4 dni)
    hehe suara serak basah belakang tu
     
  • @intansuhana79 (4 dni)
    cutenye rasa nak cubit2 pipi..... @intanmaizuraothaman #prayforrainmh370
     
  • @azutahmad (4 dni)
    @intanmaizuraothaman ..tu pipi ke pau?...semangat sungguh dia ni..
     
  • @shahriah (4 dni)
    Dah 2 bln ke Kak? Eee Geram Tgk Muhammad ni... Muka dah len, br2 kuar aritu len.... ❤️❤️
     
  • @mira_sabri (4 dni)
    Hahahahah!! Iman's voice so comel!! Mami kena rasa apa tu??? Lol! @intanmaizuraothaman
     
  • Show more comments
     
 

2014-07-26 15:18:17

I can't resist your charm I'm happy when you in my arm How can i say no Everytime i see your smile i will glow I have you now to replace your papa His love so pure will love you foreva My rhyme not as smooth as Rain Practice make perfect in time i gain 0310 now Im barely sleeping I Miss him so much,my love my darling He'll be proud now I can freestyle imagining him with his sweet smile Muhammad my darling,my cinta my hero My love towards you will always grow #prayforrainmh370 #prayformh370

I can't resist your charm
I'm happy when you in my arm

How can i say no
Everytime i see your smile i will glow

I have you now to replace your papa
His love so pure will love you foreva

My rhyme not as smooth as Rain
Practice make perfect in time i gain

0310 now Im barely sleeping
I Miss him so much,my love my darling

He'll be proud now I can freestyle
imagining him with his sweet smile

Muhammad my darling,my cinta my hero
My love towards you will always grow

#prayforrainmh370
#prayformh370

1816 30

Filter: Normal

Comment
  • @ridlieanaperez (5 dni)
    ##selamat hari raye sis...iman...muhammad...##
     
  • @dyiamyra (5 dni)
    Selamat hari raya kak
     
  • @indahaimy (5 dni)
    Salam Aidilfirti untuk intan, iman dan mohammad -dari Sarawak 💖
     
  • @idzumihasnan (5 dni)
    Cheeky smile!! Im sure @rainhasnan will be proud if he read this..jgn ingt die sorg jer yg blh buat poem kat u kak @intanmaizuraothaman..hehe..u buat pn power gak..hehe..love the poem so much!! Muaahhhxx!!
     
  • @zarlinamz (5 dni)
    Sgt comel!!! And as an English teacher teaching in the university. .your set of rhymes are excellent! !
     
  • Show more comments
     
 

2014-07-25 20:16:57

Can u find the similarity of what happen to all the crew & pax onboard those flights ??? #prayforrainmh370 #prayformh370 #prayformh17 #prayforge222 #prayforah5017 .....................................................

Can u find the similarity of what happen to all the crew & pax onboard those flights ??? #prayforrainmh370 
#prayformh370 
#prayformh17 
#prayforge222
#prayforah5017 .....................................................

1233 19

Filter: Normal

Comment
  • If im not mstaken ge222 was airbus.
     
  • Eh..sori ah5017.
     
  • Yes! Angaka 7 tu! Dan nombor 7 dlm judaism bermaksud "completion" yahudi mmg suka bermain dgn nombor!
     
  • @love_razila (6 dni)
    Hemm semoga Allah permudahkan segala urusan ni...dugaan Allah bagi tanda Dia Ingat dan sayang pada hambanya. Sabarlah ye sis @intanmaizuraothaman. Semoga tabah dalam melalui ujian getir ini. Amin! Never stop #prayforMH370 NEVER lose hope.
     
  • @azy_dha (6 dni)
    Allah SWT Maha Mengetahui.. semoga akak btmbh kuat utk anak2.. #prayforrainmh370
     
  • Show more comments
     
 

2014-07-24 19:39:57

Muhammad at TV3 with Bumble Bee & Optimus Prime #transformers

Muhammad at TV3 with Bumble Bee & Optimus Prime 
#transformers

1188 38

Filter: Normal

Comment
  • @nasamento (6 dni)
    Muhammad smile was so sweet...
     
  • @rienahasnan (6 dni)
    Cheeky bam bam muhammad 😘😘
     
  • @azutahmad (6 dni)
    Tembamnye dah Muhammad ni... @intanmaizuraothaman
     
  • @antashazam (6 dni)
    Nnt nk jumpa iman plak... @intanmaizuraothaman ...really admired u sis @intanmaizuraothaman
     
  • At our opis @intanmaizuraothaman chomel baby u 😊 bykan bersabar ya #prayformh370
     
  • Show more comments
     
 

2014-07-24 03:18:12

My cheeky girl.. Iman mami love you so much.. so sorry sometimes kena marah dgn mami 😭😭😭😭 .. i dont mean it ya..

My cheeky girl.. Iman mami love you so much.. so sorry sometimes kena marah dgn mami 😭😭😭😭 .. i dont mean it ya..

1272 27

Filter: Normal

Comment
  • @anaramli02 (7 dni)
    Intan cantik Iman comel....
     
  • @nizahasnan (7 dni)
    Stay beautiful n sweet <3
     
  • @reenmirul (7 dni)
    Glowingnya @intanmaizuraothaman cantikkkkk 😍😍😘😘
     
  • @mira_sabri (7 dni)
    Sometimes we lose it.. I know your stress sis.. Dgn baby and a small child.. But when the child sleeps we feel so guilty scolding them in the day.. U r a very strong woman.. Alhamdulillah.. Sabar itu banyak ganjaran nya.. InshaAllah.. @intanmaizuraothaman
     
  • comelnya iman. sebijik muka kak intan. salam pelok cium buat iman dan muhammad ;)
     
  • Show more comments
     
 

2014-07-24 01:56:10

Alhamdulillah that everybody are busy attending to current incident MH17 and of coz we seek justice for all of them onboard, Al-Fatihah.. Hoping that they manage to fly everyone home to their family n finally rest till eternity. But on the other hand must not forget about MH370 lost plane. Until today there is no news and sadly "someone" is trying to just sweep MH370 under the carpet and wash their dirty hand.. However, Im praying and doa for Allah will show us the truth & guidance and 1 day the truth will reveal. Allahuakbar #prayformh370 #prayforrainmh370 #prayformh17

Alhamdulillah that everybody are busy attending to current incident MH17 and of coz we seek justice for all of them onboard, Al-Fatihah.. Hoping that they manage to fly everyone home to their family n finally rest till eternity.

But on the other hand must not forget about MH370 lost plane. Until today there is no news and sadly "someone" is trying to just sweep MH370 under the carpet and wash their dirty hand.. However, Im praying and doa for Allah will show us the truth & guidance and 1 day the truth will reveal. Allahuakbar

#prayformh370
#prayforrainmh370 
#prayformh17

1537 36

Filter: Normal

Comment
  • @juebberry (8 dni)
    Aminnn
     
  • @memgarlic (8 dni)
    Ameen...
     
  • @theeshahrzads (8 dni)
    Aamiin aamiin aamiin...
     
  • @nadsidik (8 dni)
    We keep on praying my dear @intanmaizuraothaman ... i'Allah dua' is the best .. hopefully #mh370 will return safely... #Pray4MH370 #pray4MH17 #allahmahabesar #Allahswtsedangmengujihambanya
     
  • @aishajantan (7 dni)
    Insyaallah.. amin ^_^
     
  • Show more comments
     
 

2014-07-22 23:45:29

Nuff said !! @projectiamamuslim #projectiamamuslim #prayforpalestine #prayformyanmar #prayforgaza #prayforsyria #prayformh17 #prayformh370 #prayforrainmh370

Nuff said !! @projectiamamuslim

#projectiamamuslim #prayforpalestine #prayformyanmar #prayforgaza #prayforsyria #prayformh17 #prayformh370 #prayforrainmh370

1065 15

Filter: Normal

Comment
  • @qasihara use a basic text apps dear.. then type a note u like n dnt forget to tag #projectiamamuslim ya.. all the best
     
  • @_byla (10 dni)
    sis cantik la awak
     
  • @miszabby (9 dni)
    miss u babe.. 😘😘
     
  • So sweet dear..tq @_byla
     
  • @miszabby miss u too babe 😙😙
     
  • Show more comments
     
 

2014-07-21 10:00:14

Iman's ritual every night.. Sleeping with papa's shirt Talking to her "papa" Im tearing every night because of this.. And waking up this morning with the fact that I lost another set of friends onboard MH17... Speechless..... #prayforrainmh370 #prayformh370 #prayformh17

Iman's ritual every night.. Sleeping with papa's shirt
Talking to her "papa" 
Im tearing every night because of this.. And waking up this morning with the fact that I lost another set of friends onboard MH17... Speechless..... #prayforrainmh370 
#prayformh370 
#prayformh17

2394 107

Filter: Normal

Comment
  • @syahirahstella (8 dni)
    assalamualaikum, sis. i'm just a 17 year old girl & tbh i cant imagine betapa kuatnya akak hadapi semua ni. even saya dalam dugaan yg kecil pun dah hampir putus asa, tapi akak hadapi dgn tabah. and i realise, ujian hebat untuk org yang hebat. teruskan menjadi ibu yang hebat :) yang mampu sorok kesedihan demi anak anak. semoga Allah lindungi kakak sekeluarga. Allah is always with ur family. bila satu kekuatan (ur hubby) dlm hidup hilang, memang pedih. tapi saya yakin yg kakak mampu untuk semua ni. may Allah bless u. dunia masih bersama & mendoakan mh370. semoga hikmah yang kita cari selama ni, akan dipertemui. hugs & kisses for you 😊💋 selamat malam 😊 i hope u will meet ur husband in Jannah. Ameen
     
  • @umifarisfarhan (6 dni)
    Ya Allah sedey nye.. sbr byk2 ye kak @intanmaizuraothaman .. byk2 doa pd Allah :)
     
  • @dasiraizuan (6 dni)
    Allah ada dgn awak. Ramai doakan keadilan utk mh370. Sehebat mana rancangan manusia, hebat lagi rancangan Allah. Doa org teraniaya sgt makbul, jgn putus doa. Mh370 sentiasa dlm doa kami. Yakin Allah pasti akan bagi jawapan utk semua ni nanti. I dont know you but i feel you. Ikhlas sesama saudara islam.. Doa je senjata kita. Moga Allah lindungi awak dan anak2, kesakitan awak selama ini pasti ada ganjarannya. Allah sayang awak sbb tu awak yg dipilih utk diuji. Yakin Allah akan akhiri kebuntuan kita satu hari nanti insyallah. Amin ya Allah 😔
     
  • @aminahaziz23 (6 dni)
    Sedih tengok gambar ni..moga2 u dgn anak2 u diberi kekuatan utk Allah utk terus menjalani hidup. Mh 370 and mh 17 has hit me real hard coz i terbang dgn MAS dari kecik..i can feel your feelings even though i didnt walk in your shoes..semoga Allah bg kefahaman & kesabaran utk Iman & Muhammad
     
  • @love_razila (6 dni)
    Semoga semua kesedihan ini akan berlalu pergi... We are support mas.
     
  • Show more comments
     
 

2014-07-18 04:13:34

ujian Allah Taala maha hebat hanya untuk manusia yang hebat.. Truely sad and disturbed by this incident #prayforrainmh370 #prayformh17 #prayformh370

ujian Allah Taala maha hebat hanya untuk manusia yang hebat.. Truely sad and disturbed by this incident

#prayforrainmh370 
#prayformh17
#prayformh370

2356 61

Filter: Normal

Comment
  • @norbihajahya (13 dni)
    sgat2 sedih kak...alfatihah....
     
  • @anieyza86 (13 dni)
    Allahurabbi :(...alfatihah
     
  • @aizat_rosli92 (13 dni)
    akak je phhm perasaan diorg
     
  • @waannniiee (12 dni)
    Now, saya paham keadaan kak sebetul2 nya.. Akak lagi perit hilang suami.. Kali ney Saya kehilangan sepupu , saya tak dapat tahan kesedihan.. #prayformh370 #prayformh17 #prayforshazana
     
  • @lizzjoef (12 dni)
    Salam kak @intanmaizuraothaman Moga akak sekeluarga dirahmati Allah sentiasa..
     
  • Show more comments
     
 

2014-07-17 18:31:47

I love papa I miss papa

I love papa
I miss papa

1025 40

Filter: Normal

Comment
  • @norzunairah88 (13 dni)
    Ya allah kesiannya tgk ank sekecil ni yg mgkn x tau apa2 tp kuat n tabah bersama ibunya...:')
     
  • @nadiaizwan (13 dni)
    Tabah ye nak. :(
     
  • @wandh85 (13 dni)
    😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
     
  • @thelotd (12 dni)
    She only wants her papa :')
     
  • @eka_kanagi (12 dni)
    sad
     
  • Show more comments
     
 

2014-07-17 08:56:22

Advertisement: